Închide meniul

Mircea Lucescu a dezvăluit singurul scenariu prin care ar ajuta naţionala României: „Doar în cazul acesta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2023, 14:06

Reclamă
Mircea Lucescu a dezvăluit singurul scenariu prin care ar ajuta naţionala României: „Doar în cazul acesta!

Mircea Lucescu, verdict după ce România s-a calificat la EURO 2024

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu a dezvăluit singurul scenariu prin care ar ajuta naţionala României. „Il Luce” respinge cu vehemenţă orice implicare oficială. România se bate pe calificarea la EURO 2024 în luna noiembrie cu Israel şi Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi a devenit antrenor liber de contract. Ajuns la 78 de ani, Mircea Lucescu nu se gândeşte să iasă din fotbal. O revenire în fotbalul românesc şi, mai ales la naţionala României, a fost pe buzele tuturor.

Mircea Lucescu a dezvăluit singurul scenariu prin care ar ajuta naţionala României

„Sunt oameni tineri, antrenori tineri cu capacități, de ei trebuie să preia. Nu ne putem întoarce de fiecare dată la același lucru. Nu e normal, viața merge înainte. Nu are rost.

Eu am 78 de ani, merg pe 79. Nu se pune problema ca eu să intru în competiție cu antrenorii tehnici. Ei trebuie să facă lucrul ăsta. Pe Gică Hagi, care așteaptă absolut normal să preia echipa națională. Acum a acumulat atâta experiență, sunt o mulțime de alți oameni. În cel mai bun caz pot să fiu un sfătuitor de genul pe care l-am avut noi la campionatul mondial în 1970, Emeric Vogl”, a spus Mircea Lucescu la fanatik.ro.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu, după ce Il Luce şi-a anunţat plecarea de la Dinamo Kiev. Antrenorul de 78 de ani vrea să ajungă la Academia „Regelui”, dar doar din postura de musafir. Lucescu nu ar putea lucra cu Hagi la club, pentru că amândoi şi-ar dori să ia deciziile. Pe de altă parte, Lucescu a fost impresionat de cuvintele uriaşe venite de la Cornel Dinu.

Reclamă

„M-a sunat Hagi. Ne-am adus aminte de nişte lucruri petrecute în cariera noastră. Dinu m-a impresionat, ce a spus în legătură cu mine şi cariera mea. Asta e nostalgia noastră. Şi Puiu Iordănescu, Andone, Lupescu…

N-am discutat cu Hagi de retragere, am vorbit de ce face el în momentul de faţă. Îl încurajez, şi lui îi e greu şi i-am spus să nu cedeze…e greu, nu e simplu, nu are susţinere.

Vreau să mă duc să văd ce a făcut acolo, nu am avut timp niciodată să merg la el. Acum o să vin acasă, la familie, la prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Vreţi să lucraţi cu Gică Hagi la Farul) Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Unul trebuie să ia deciziile. Gică Hagi îşi face meseria foarte bine. E mulţumit de ce face”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și