Închide meniul

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu! Ce a răspuns Il Luce când a fost întrebat dacă va lucra cu „Regele”, la Farul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 noiembrie 2023, 13:18

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu! Ce a răspuns Il Luce când a fost întrebat dacă va lucra cu „Regele, la Farul

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

Gică Hagi şi Mircea Lucescu

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu, după ce Il Luce şi-a anunţat plecarea de la Dinamo Kiev. Antrenorul de 78 de ani vrea să ajungă la Academia „Regelui”, dar doar din postura de musafir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu nu ar putea lucra cu Hagi la club, pentru că amândoi şi-ar dori să ia deciziile. Pe de altă parte, Lucescu a fost impresionat de cuvintele uriaşe venite de la Cornel Dinu.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

„M-a sunat Hagi. Ne-am adus aminte de nişte lucruri petrecute în cariera noastră. Dinu m-a impresionat, ce a spus în legătură cu mine şi cariera mea. Asta e nostalgia noastră. Şi Puiu Iordănescu, Andone, Lupescu…

N-am discutat cu Hagi de retragere, am vorbit de ce face el în momentul de faţă. Îl încurajez, şi lui îi e greu şi i-am spus să nu cedeze…e greu, nu e simplu, nu are susţinere.

Vreau să mă duc să văd ce a făcut acolo, nu am avut timp niciodată să merg la el. Acum o să vin acasă, la familie, la prieteni.

Reclamă

(N.r. Vreţi să lucraţi cu Gică Hagi la Farul) Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Unul trebuie să ia deciziile. Gică Hagi îşi face meseria foarte bine. E mulţumit de ce face”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Reacţia preşedintelui Igor Surkis, după demisia lui Mircea Lucescu

Igor Surkis a avut o primă reacţie după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, venită vineri, după eşecul 0-1 cu rivala Şahtior Doneţk. Lucescu părăseşte Ucraina la 78 de ani şi locul lui va fi luat de Oleksandr Shovkovskyi, legendarul portar al ucrainenilor.

Chiar dacă Mircea Lucescu a anunţat iniţial că renunţă la cariera de antrenor, Il Luce a revenit şi a lăsat de înţeles că nu vrea să se despartă de fotbal, sportul care i-a adus 35 de trofee în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte recunoscător pentru munca depusă de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Pe lângă prezenţa în Liga Campionilor şi trofeele câştigate, vorbim despre experienţă şi felul în care a ajutat acest club.

Nu numai că a avut rezultate, dar Lucescu a şi antrenat jucători talentaţi. Mircea Lucescu a avut încredere totală din partea clubului şi noi eram pregătiţi să aşteptăm construcţia unei noi echipe care să lupte pentru campionat şi cupele europene.

Dar a fost decizia lui şi am fost forţaţi să acceptăm poziţia lui de antrenor. Sper că experienţa pe care a lăsat-o în urmă aici să ajute noul staff şi jucătorii să atingă un nou nivel”, a spus Surkis, citat de sport.ua.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și