Închide meniul

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 octombrie 2024, 23:20

Reclamă
Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru

Profimedia

Mircea Lucescu a făcut un gest uriaş pentru Mihai Lixandru. Mijlocaşul de la FCSB s-a accidentat grav în partida cu PAOK Salonic şi va fi operat. Lixandru ratase şi meciurile naţionalei României din septembrie, tot din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lixandru a suferit o ruptură de ligamente în partida PAOK – FCSB, din Europa League, câștigată de campioana României cu scorul de 1-0. Mihai Lixandru a apucat să joace 17 partide pentru FCSB, în actualul sezon, în toate competițiile.

Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Lixandru a fost sunat personal de Mircea Lucescu. Selecţionerul României l-a încurajat pe fotbalistul campioanei. Lixandru se va opera la Roma şi va reveni pe teren în primăvara anului viitor.

De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit că Mircea Lucescu l-a sunat şi pe el să îi spună despre situaţia lui Adrian Şut, care a părăsit şi el cantonamentul echipei naţionale din cauza unei accidentări.

Gestul făcut de Mircea Lucescu l-a impresionat enorm pe oficialul FCSB, care nu a ratat ocazia de a trimite săgeţi către selecţionerii din ultimii ani.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru

Vreau să se înțeleagă foarte bine. Am discutat cu Mircea Lucescu. Dumnealui m-a sunat, e o chestie extrem de importantă. Niciodată nu s-a considerat că mă ridic la nivelul…serios vorbesc. Ba chiar am pretenția că după atâția ani…să nu-i cadă niciun epolet vreunui selecționer să dea un telefon să spună «Cu băiatul ăsta ce se întâmplă?» Să se intereseze așa cum s-a interesat el.

A vorbit cu Mihai Lixandru și l-a încurajat. Dacă Mircea Lucescu face asta, nu e o palmă pentru cei dinainte? Am vorbit și cu doctorul Claudiu Stamatescu, m-a sunat să-mi spună de problema lui Șut. RMN-ul l-a făcut la echipa națională, între timp vorbiseră medicii cu medicii noștri”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Fără Şut şi Lixandru, Mircea Lucescu vrea să obţină două victorii cu Cipru şi Lituania pentru a consolida locul 1 la României în Liga Naţiunilor. Lituania – România va fi pe 15 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18 8 oct.

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51 8 oct.

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46 8 oct.

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21 8 oct.

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05 8 oct.

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

21:45 8 oct.

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și