Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 octombrie 2024, 22:46

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ teribil la FCSB. Florin Tănase, cel care a suferit o ruptură musculară, va rata derby-urile cu Dinamo şi Rapid, dar şi meciul cu Rangers din etapa a treia din grupa principală a Europa League. De altfel, şi AS.ro a anunţat că Florin Tănase va lipsi 3 săptămâni, fix perioada în care FCSB va juca cele 3 partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica dat şi o veste bună. Adrian Şut are şanse mari să joace cu Rangers, deşi acesta ar vrea să fie în teren şi cu Dinamo. De asemenea, oficialul de la FCSB a dat detalii şi despre Mihai Lixandru şi Ngezana.

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid

„Mihai Lixandru este la Roma. Mâine dimineață la 7:30 intră în operație. În 5 luni va juca, mai exact în luna martie. Șut este la Belgrad, va relua antrenamentele de săptămâna viitoare cu echipa. Are o leziune la adductori de gradul unu, cea mai mică. Șut va fi apt cu Dinamo.

Leziunea pe care o are Șut, refacerea îi oferea posibilitatea să joace cu Rangers (n.r. – adică să rateze derby-ul cu Dinamo), dar el a zis că nu discută, a vrut să meargă la Belgrad, nici nu a conceput să nu fie pe teren la derby-ul cu Dinamo.

Leziunea lui Tănase este lângă tendon și nu poate interveni Marijana. Teoretic stă cam trei săptămâni, dar se va reface repede pentru că are un organism foarte bun. Nu va juca cu Dinamo, Rangers și Rapid, așa se pare. Și el ar fi vrut să meargă la Marijana.

Reclamă
Reclamă

Ngezana e foarte bine, aleargă, alte probleme nu avem. Leziunile acestea au fost cauzate de terenurile foarte grele„, a declarat Mihai Stoica primasport.ro.

Lixandru a suferit o ruptură de ligamente în partida PAOK – FCSB, din Europa League, câștigată de campioana României cu scorul de 1-0. Mihai Lixandru a apucat să joace 17 partide pentru FCSB, în actualul sezon, în toate competițiile. A reușit să marcheze un singur gol în cadrul acestor partide.

În momentul de față, mijlocașul campioanei este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1. Patronul campioanei a decis să facă un gest superb pentru mijlocașul său.

După victoria cu PAOK, Gigi Becali a dezvăluit că i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru la 12.000 de euro. Patronul a transmis că a luat această decizie pentru a-l încuraja pe jucătorul care va sta, din nou, departe de teren.

„Este o pierdere omenească, Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui Meme că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.

Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui Meme: «Mâine îi măriți contractul lui Lixandru». L-am făcut 12.000, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

21:45

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și