Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj ferm în privinţa convocărilor: „Nu se mai face greşeala asta! Răzvan era pus sub presiune”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 octombrie 2024, 19:52

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj ferm în privinţa convocărilor: „Nu se mai face greşeala asta! Răzvan era pus sub presiune

Mircea Lucescu, mesaj ferm în privinţa convocărilor

Mircea Lucescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Mircea Lucescu a transmis un mesaj ferm în privinţa convocărilor la echipa naţională. Selecţionerul s-ar fi referit, fără să îi numească pe Ioan şi Victor Becali, la presiunile pe care aceşti impresari le-ar fi pus pe fiul său, Răzvan Lucescu, în perioada în care acesta era selecţionerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a spus, vehement, că doar el se ocupă de convocările la echipa naţională.

Mircea Lucescu, mesaj ferm în privinţa convocărilor: „Nu se mai face greşeala asta! Răzvan era pus sub presiune”

(n.r. Mulți oameni nu sunt mulțumiți de lotul convocat) E strict problema lor! Eu sunt aici și am demonstrat că pot să ajut la nivel internațional echipa națională. Eu nu sunt aici să fac experimente, eu sunt aici ca să câștig, sunt aici ca să facem rezultate! După ce vom face rezultatele, ne vom gândi și la experimente și la promovări de jucători.

Ce să comenteze? Trebuie să comenteze ceva. Nu se pot lua de jucătorii echipei naționale care au demonstrat până în acest moment că prezența lor în teren a adus fotbalul românesc performanță.

E ușor de spus că îi înlocuiești pe aceștia și trebuie să vină alții. Pentru ce motiv? Doar pentru ca sunt suporteri care se gândesc la unul sau altul? Sau președinți care se gândesc la cum să dea o imagine jucătorului pentru a ajunge să fie vândut.

Reclamă
Reclamă

Nu se mai face greșeala aceasta, asta a fost în perioada lui Răzvan, când era pus sub presiune pentru a folosi niște jucători de-ai lor. Nu îi mai amintesc pe cei care au făcut lucrul acesta, pentru că toată lumea îi stie foarte bine”, a declarat Mircea Lucescu, în conferinţa de presă organizată înaintea meciului Lituania – România, care va fi în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

Meciul Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Înaintea acestei partide, despre care Mircea Lucescu a spus că ar putea fi „decisivă”, naţionala ocupă primul loc în grupa ei din UEFA Nations League.

România a câştigat toate cele trei partide disputate până acum în acest sezon de UEFA Nations League: cu Kosovo, cu 3-0 (în deplasare), cu Lituania, cu 3-1 (acasă) şi cu Cipru, cu 3-0 (în deplasare).

Reclamă

O victorie şi cu Lituania, în deplasare, ar însemna, în proporţie covârşitoare, câştigarea grupei de către România. Numai matematic „tricolorii” nu ar fi câştigătorii grupei.

După partida cu Lituania, care va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, de la ora 21:45, vor urma două partide acasă pentru naţională: cu Kosovo, pe 15 noiembrie, şi cu Cipru, pe 18 noiembrie.

România are obiectivul de a se califica la Campionatul Mondial din 2026, care va fi transmis de Antena. Antena a achiziţionat drepturile exclusive de difuzare ale Campionatelor Mondiale din 2026 şi 2030. Câştigarea grupei de Nations League i-ar oferi naţionalei o şansă în plus de a merge la Mondialul din 2026, cu ajutorul barajului.

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă în privinţa gazonului de la meciul Lituania – România: „Se va rupe”

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă în privinţa gazonului de la meciul Lituania – România. Selecţionerul e de părere că gazonul se prezintă într-o stare proastă.

Naţionala nu s-a putut antrena pe stadionul pe care se va disputa partida din pricina stării gazonului. Totuşi, selecţionerul i-a dus pe jucători pe gazon pentru a nu fi nevoiţi să ia contact cu acesta abia mâine, înainte de meci.

„(n.r.: Cum e de la 30 de grade la 6?) Ne adaptăm. Cred că jucătorii nu au probleme de adaptare. Important e să nu plouă şi terenul să fie bun de joc. Nu ne-am bucurat prea mult de căldură.

(Vă aşteptaţi să avem 9 puncte, dacă batem vom avea 12?) Nu putem discuta despre ce va fi. Ne-au creat destul de multe probleme la Bucureşti. Îşi joacă ultima carte. Va fi un meci extrem de tensionat, de intens.

(n.r: Aţi fost pe gazon, aţi verificat starea gazonului) Se va rupe. La început va fi mai bun. Pe urmă depinde dacă va ploua sau nu. Şi noi şi ei jucăm pe acelaşi gazon”, a spus Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

LIVE SCOREBelgia – Franța și Germania – Olanda se joacă ACUM. Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

23:00

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

22:59

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

22:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie”
Citește și