Închide meniul

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României: „E o problemă, se vede. Asta să facă până la EURO 2024!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 8:16

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României: „E o problemă, se vede. Asta să facă până la EURO 2024!

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României

Mircea Lucescu, la ieşirea de pe Arena Naţională / AS.ro

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii României, după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1. „Il Luce” a fost prezent la Arena Naţională şi a tras o concluzie amară cu mai puţi de trei luni înainte de startul EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nord-irlandezii au deschis scorul în minutul 7, prin Reid, în timp ce Dennis Man a restabilit egalitatea superb, în minutul 23. Pentru România urmează super-meciul de verificare cu Columbia, care va avea loc la Madrid şi va fi LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii României

Cel mai titrat antrenor român anunţă că principala problemă din lotul lui Edi Iordănescu este aceea că unii jucători de bază nu sunt titulari la echipele de club. A avut un mesaj categoric pentru Ianis Hagi, Andrei Raţiu şi Horaţiu Moldovan.

Pentru primul meci in 2024 a fost bine. Au și jucat contra unei echipe care s-a apărat și a vrut doar contraatac, 5 pe linie, 4 jucători la mijlocul terenului. Se vede că sunt mulți jucători fără meciuri la echipa de club.

Să sperăm că până la EURO fotbaliștii noștri vor face eforturi pentru a deveni titulari. Așa o să aibă un ritm, care în seara asta a lipsit.

Reclamă

Dar un joc de antrenament bun, împotriva unei echipe ambițioase, agresive, rapide, și foarte periculoase pe contraatac. E o problemă dacă nu joacă la echipele lor, da, sigur„, a spus Mircea Lucescu.

Tricolorii se pot revanşa şi să obţină o victorie spectaculoasă împotriva Columbiei, marţi, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!”

Edi Iordănescu a anunţat că Horaţiu Moldovan va fi titular cu Columbia, chiar pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei sale de club. De asemenea, Edi Iordănescu a avut şi un mesaj direct pentru Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Un test foarte util pentru noi, pentru staff, pentru echipă. Ne aşteptam ca adversarul să fie foarte arţăgos. M-am bucurat că au tratat foarte serios meciul. Nu am ce să reproşez echipei. Nu e o surpriză pentru că am avut un joc dificil din toate punctele de vedere. Singurul reproş pentru ei e că au fragmentat jocul şi au tras foarte mult de timp. Ne doream să avem mai multă cursivitate. Cu siguranţă că nu puteam să jucăm cu aceeaşi echipă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fie foarte clară strategia. Au fost lucruri care nu au funcţionat.

Am vrut să facem anumite ajustări şi corecţii. Şi în plan individual am încercat să găsim răspunsuri. Lucrurile pe care le-aş fi vrut diferit erau să avem o altă consistenţă, un alt ritm la circulaţia mingii, mai multă mobilitate. Nu am găsit spaţii între linii, cu atât mai în spatele linii de fund. Dar asta nu scuză, trebuie să găsim soluţii. Sunt convins că în meciul cu Columbia, o echipă de un cu totul alt nivel, vom mai primi răspunsuri.

Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate. Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat. Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și