Închide meniul

Mircea Rednic a pus tunurile pe „tricolori”: „Băi, sunteți nebuni? Trebuiau unii să se retragă de mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 23:37

Mircea Rednic a pus tunurile pe „tricolori: „Băi, sunteți nebuni? Trebuiau unii să se retragă de mult!

Mircea Rednic a pus tunurile pe "tricolori"

Mircea Rednic, în timpul unui meci / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Mircea Rednic a pus tunurile pe „tricolori” după dezastrul din UEFA Nations League, unde România a fost umilită de Muntenegru. „Puriul” s-a enervat şi le-a transmis mai multor internaţionali români că nu au ce căuta la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarele meciuri ale naţionalei României vor fi în septembrie, în deplasare cu Finlanda, şi pe teren propriu cu Bosnia. Echipa naţională, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League, după ce a suferit o umilință incredibilă cu Muntenegru, scor 0-3.

Mircea Rednic a pus tunurile pe „tricolori”

„Mergem pe mâna lui Edi, ce să mai?! Asta e. Cei responsabili acolo trebuie să știe, nu trebuie să criticăm noi. Mai avem șanse mici să prindem locul 2, plus că nu știu cum stăm față de celelalte echipe, plus jocul. Ăștia ne-au bătut la dăruire, ambiție, judecată.

Plus că sunt jucători care spun că se retrag. Păi pe vremea mea așa era? Doar să te gândești la asta… auzi, să te retragi din națională?! Băi, sunteți nebuni? Păi ce ați jucat voi, mă? Păi când m-am apucat eu de fotbal, visul meu era să joc la o echipă mare și apoi să ajung la națională. Cum să cer eu să mă retrag din echipa națională?

Asta e greșeala noastră, trebuiau unii să se retragă de mult. Nu mai trebuia chemat unul care gândește așa. Cu ce ambiție mai vine ăla? Vine ca să mai vadă familia, prietenii, mai ia și o diurnă și să mai bifeze un meci la națională. Trebuie intrat în ei…”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a cerut, din nou, demisia lui Edi Iordănescu

Gigi Becali i-a cerut din nou demisia lui Edi Iordănescu. Patronului de la FCSB nu i-a trecut supărarea după ce România a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate în Liga Naţiunilor.

Gigi Becali a avut un nou mesaj dur pentru selecţionerul Edi Iordănescu, chiar în cadrul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe Joyskim Dawa. Patronul roş-albaştrilor i-a cerut, din nou, lui Edi Iordănescu să plece de pe banca naţionalei.

”Ce bărbaţie? Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Cum e bărbăţia? Că îngropi echipa şi rămâi? Dacă nu spunea cuvântul bărbăţie, nu mă interesa. Era treaba lui.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, şi pe partea cealaltă. Dacă faci selecţia pe care o faci… Nu vreau să dau nume acum. Hagi are dreptate. Noi avem fotbalişti. Am văzut şi la Piţurcă, a zis că trebuie să pui jucătorul în funcţie de ce poate.

Pentru mine contează faptele, ce ai făcut, ce ai demonstrat. Uite, eu l-am luat pe Dawa direct din Camerun? Nu! L-am văzut la Botoşani, a dat 4 goluri, puternic. Atunci m-a convins.

Burleanu, bă, ce-ai făcut tu în viaţa ta? Ce ai făcut la fotbal? Unde sunt Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu. Cine e acolo? Mihai Stoichiţă. Băiat bun, dar nu prea a făcut… Pentru mine faptele contează”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și