Închide meniul

Mircea Rednic a răbufnit: „De ce mergem tot cu Edi Iordănescu?” Nici „tricolorii” n-au scăpat de furia „Puriului”: „Eu nu i-aş mai lua pe ei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 23:23

Mircea Rednic a răbufnit: „De ce mergem tot cu Edi Iordănescu? Nici „tricolorii n-au scăpat de furia „Puriului: „Eu nu i-aş mai lua pe ei!

Mircea Rednic a răbufnit după România - Muntenegru 0-3

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mircea Rednic a răbufnit după România – Muntenegru 0-3. Antrenorul i-a făcut praf pe şefii fotbalului românesc după meciurile din UEFA Nations League. Nici „tricolorii” n-au scăpat de furia „Puriului”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pe mine mă deranjează că aveam posbilitatea să îl luăm pe Boloni. El avea filosofia lui, are felul lui de a gândi. Nu prea poți să te duci la el să îți dai cu părerea, nu îți permite. E totuși Boloni, are peste 100 de meciuri la națională, are campionate câștigate cu echipe din Vest. Federația a rămas pe poziții, o țineau cu rezultatele din Liga Națiunilor. Păi acum nu avem rezultate. Atunci de ce mergem tot cu Edi Iordănescu?

Mircea Rednic a răbufnit după România – Muntenegru 0-3

Am spus chiar atunci când l-a numit că s-a făcut o greșeală, așa cum a fost și cu Răzvan Lucescu. Dacă l-ar pune acum pe Răzvan, aș ridica ambele mâini. Are experiență, continuitate, peformanțe. Atunci nu avea. Edi nu era antrenorul ideal pentru perioada asta grea. Venim după o perioadă fără rezultate, jucătorii sunt aceiași.

Antrenorul ar trebui să îi pună pe liber pe unii dintre ei: «Bă, gata, sunteți de atâția ani și nu ați performat». Să luăm exemplul vecinilor, cu suflu tânăr. Uitați unde am ajuns. Noi tot schimbăm antrenorii, dar jucătorii tot ăia. Ar trebui să stea la cluburile lor, să nu mai vină la națională. După suntem supărați și schimbăm antrenorii.

Nimeni nu s-ar lua de Edi dacă ar lua jucătorii tineri. Eu nu l-aș lua pe Chiricheș! Nici pe Camora nu l-aș lua, nici pe Maxim. Are calități, s-a impus acolo, dar nu au demonstrat la națională. Avem noi alte soluții”, a răbufnit Mircea Rednic, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ionel Ganea i-a distrus pe şefii FRF: „Foarte penibili! Când n-ai rezultate, pleci!”

Ionel Ganea i-a distrus pe şefii FRF după comunicatul emis în urma rezultatelor extrem de slabe din Liga Națiunilor. Fostul mare internaţional le cere demisia lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

FRF a asigurat că Edi Iordănescu va beneficia în continuare de sprijinul staff-ului administrativ, chiar dacă România a câştigat un singur meci în patru meciuri.

„Mi se par toți nu penibili, ci foarte penibili, conducătorii Federației, selecționerul, toți, fiecare pe postul lui! Eu cred că în țara asta găsim niște oameni mai capabili să conducă fotbalul românesc. Dar totul se învârte în jurul banilor și a funcțiilor, de care țin toți.

Reclamă 4 / 0/3

În alte țări, când n-ai rezultate, pleci, renunți, mai ales când lumea îți și strigă: «Demisia!». Ei reprezintă România, nu vreo echipă de club. Dar sunt toți oameni fără onoare!”, a răbufnit Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

Ce a spus Răzvan Burleanu, după înfrângerile suferite de naționala României sub comanda lui Edi Iordănescu

„Federația Română de Fotbal a respectat toate contractele pe care le-a avut cu selecționerii Echipei Naționale și toate deciziile au fost luate în urma unor analize ample la nivelul Comisiei Tehnice a FRF. Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative.

Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am așteptat și ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanțelor jucătorilor de U21 din 2019 și din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016.

Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi și că suntem departe de ținta stabilită. Dar știm totodată că cei mai mulți dintre jucători își doresc să facă performanță în tricoul echipei naționale și să aducă bucurii suporterilor noștri, alături de staff-ul tehnic. Am avut o discuție cu Edward Iordănescu și am decis să continuăm colaborarea.

Cred cu tărie că Echipa Națională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! Cu mult mai multă muncă și sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu șanse reale de calificare la turneele finale”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și