Închide meniul

Mircea Rednic, atac la selecţioner! „De când a venit Mirel Rădoi, tot schimbăm”. Jucătorul de la Dinamo pe care îl vedea la naţională. „Aşa nu poţi să ai rezultate!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2021, 22:29

Mircea Rednic, atac la selecţioner! „De când a venit Mirel Rădoi, tot schimbăm. Jucătorul de la Dinamo pe care îl vedea la naţională. „Aşa nu poţi să ai rezultate!

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

Deian Sorescu a marcat în meciul din etapa a 11-a a Ligii 1 şi i-a dat motiv lui Rednic să îl atace pe Mirel Rădoi. Tehnicianul alb-roşiilor nu înţelege de ce nu a fost convocat la naţională golgheterul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, convins că Deian Sorescu merita să fie convocat de Mirel Rădoi

Deian a avut ocazii, a dat gol, a dat pase de gol. Ce pot să-i reproşez? Sunt surprins că nu a fost chemat la echipa naţională. Nu mai înţeleg… apoi ne mirăm că suntem în situaţia asta. Păi aici tot timpul sunt încercări. Stai măi frate… când ai un jucător care face meciuri bune. Nici măcar rezervă nu îl iei? Aduci alţii noi, facem experimente în situaţia în care suntem? Gândeşte-te la jucători, cum se simt ei!

Sorescu n-a jucat rău cu Islanda şi pe urmă tu nu îl mai chemi? Normal că e afectat. Şi noi, ca şi club, suntem afectaţi. El merita, e un jucător polivalent care face diferenţa. De când a venit Mirel, tot schimbăm. Dacă nu ai omogenitate în echipă nu poţi să ai rezultate. Ok, batem iar Armenia şi o să fim fericiţi„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Naţionala României este în faţa a două meciuri extrem de importante în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii joacă vineri cu Germania, în deplasare, iar trei zile mai târziu primesc vizita Armeniei.

Cu Germania nu ai nicio şansă la modul cum se joacă acum. Cu Armenia e meciul decisiv. Ai o şansă, dar dacă pierzi cu Germania şi Armenia câştigă… întrebaţi-l pe Mirel şi pe cei care sunt acolo„, a mai spus Rednic.

Reclamă

Reprezentativa condusă de Mirel Rădoi este pe locul trei în grupa J. Are cu un punct mai puţin decât Armenia şi cu cinci mai puţin decât liderul Germania.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia

Mirel Rădoi a anunţat deja lotul pentru cele două partide pe care le va disputa naţionala României în onctombrie. Claudiu Keşeru şi George Puşcaş revin la naţională. Rădoi a chemat şi doi jucători de la Rapid: pe Horaţiu Moldovan şi Alexandru Albu.

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Reclamă 4 / 0/3

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și