Închide meniul

Dinamo – UTA 2-2 | Deian Sorescu, cu moralul la pământ: „Nu Robert Moldoveanu a pierdut acest meci”. Mesaj pentru Mircea Rednic: „Prefer să joc fundaş”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2021, 19:09

Dinamo – UTA 2-2 | Deian Sorescu, cu moralul la pământ: „Nu Robert Moldoveanu a pierdut acest meci. Mesaj pentru Mircea Rednic: „Prefer să joc fundaş

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Deian Sorescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Sorescu a ţinut să îi ia apărarea coechipierului său, Robert Moldoveanu, care a semnat ratarea sezonului! Deian l-a servit ideal, dar atacantul de 22 de ani nu a putut înscrie cu poarta goală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Nu trebuie să dăm vina pe un jucător”

Greu, foarte greu. Păcat, suntem dezamăgiţi pentru că am avut cele trei puncte în mână. Aşa este, când ai multe ocazii şi nu reuşeşti să marchezi, se răzbună.

E la cald şi se pot vorbi multe. Împreună cu cei din staff vom analiza meciul, ne vor spune ce am greşit şi ce am făcut bine. Păcat că nu am reuşit să profităm de omul în plus. Ei au riscat… fotbalul se răzbună şi iei gol în minutul 95.

Nu am reuşit să vorbesc cu Robert, dar cu siguranţă e dezamăgit. Nu el a pierdut acest meci, împreună câştigăm şi împreună pierdem. Nu trebuie să dăm vina pe un jucător, trebuie să rămânem uniţi„, a declarat Deian Sorescu după Dinamo – UTA 2-2.

Sorescu a fost urcat la mijlocul terenului de Mircea Rednic, cel care tocmai a revenit pe banca lui Dinamo.

Reclamă

Am discutat cu dânsul. Voi încerca să dau 100% pe orice post voi juca. Aş fi preferat să rămân pe o singură poziţie, a fost cam haotic. Asta nu a fost niciodată nicio scuză pentru mine, oriunde voi juca va fi ok pentru mine, chiar şi mijlocaş. Eu prefer să joc pe postul de fundaş„, a mai spus internaţionalul român.

Robert Moldoveanu, ratare uriaşă în Dinamo – UTA 2-2

Deian Sorescu şi Robert Moldoveanu au fost protagoniştii celei mai mari ratări de la începutul campionatului. În Dinamo – UTA Arad, la scorul de 2-1 pentru gazde, cei doi au scăpat singuri cu portarul Iacob, iar căpitanul „câinilor” i-a pasat tânărului atacant.

Faza care putea să risipească orice emoţie pentru gruparea din Ştefan cel Mare s-a transformat într-un adevărat coşmar. Moldoveanu a ratat incredibil din faţa porţii. Schlyakov s-a repliat şi a blocat şutul. Mingea a ajuns la Deian Sorescu, care a tras un şut puternic, însă peste poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic, aflat pe margine, a fost un car de nervi. Antrenorului nu i-a venit să creadă ce ocazie au risipit elevii săi!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și