Închide meniul

Mircea Sandu, atac dur la adresa unui „tricolor”, după înfrângerile României: „Şi-a bătut joc de naţională!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 21:52

Mircea Sandu, atac dur la adresa unui „tricolor, după înfrângerile României: „Şi-a bătut joc de naţională!

Mircea Sandu, atac dur la adresa unui "tricolor"

Mircea Sandu, în timpul unui interviu/ Hepta

Mircea Sandu a criticat un „tricolor” după înfrângerile suferite de echipa naţională a României. Fostul şef de la FRF consideră că Alexandru Maxim nu merita să evolueze pentru echipa naţională în ultima partidă, după evoluţiile din meciurile cu Bosnia şi Muntenegru din tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Muntenegru, pe teren propriu, scor 0-3. Echipa naţională are 3 înfrângeri, din 4 meciuri, în actuala ediţie de Liga Naţiunilor, şi se află pe ultimul loc în grupă.

Mircea Sandu, atac dur la adresa unui „tricolor”, după înfrângerile României

Mircea Sandu a analizat situaţia echipei naţionale, şi este de părere că Alexandru Maxim nu a avut o evoluţie bună în tricoul României, în ultimele partide. Totodată, acesta consideră că Nicolae Stanciu, marele absent din lotul lui Edi Iordănescu pentru partidele din Liga Naţiunilor, este cel mai bun jucător român la ora actuală.

„La națională eu nu mai văd prietenii, asta contează la nivel de grup. Maxim și-a bătut joc de echipa națională când a intrat. Cu Iordănescu, Lucescu, Pițurcă, Dinu, Rednic, nu mai pupa echipa națională! Îl mai bagi a doua oară? Doamne, iartă-mă! Vă garantez că nu acceptau așa ceva, după acel meci pleca!

Chiricheș a fost un jucător destul de valoros, nu se compară cu Popescu, Belodedici, Prodan, dar a fost un fotbalist bun de echipă. Dacă el nu va mai veni va fi un gol care trebuie completat cu cineva, nu știu cu cine. Nici jucătorii nu reprezintă un atu. Cel puțin cei 35-40 care au fost pe acolo.

Reclamă

Nicolae Stanciu e cel mai bun jucător al nostru la ora actuală, Ianis e accidentat, mai sunt Man, Coman… cam ăștia sunt. Din păcate, marea majoritate sunt de atac. Probabil vor dispărea Chiricheș, Camora din apărare, va fi greu”, a declarat Mircea Sandu, pentru Orange Sport.

Mircea Sandu a vorbit despre situaţia teribilă prin care trece România

Mircea Sandu a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece România, care a debutat în această ediţie de Liga Naţiunilor cu două înfrângeri, în care nu a marcat niciun gol.

Fostul şef de la FRF a vorbit şi despre meciul cu Finlanda, din 1973, atunci când, cu 30.000 de fani prezenţi pe „23 august”, tricolorii s-au impus cu 9-0. Sandu a marcat două goluri şi a jucat în atac alături de Dumitrache şi Dudu Georgescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Ei sunt acolo, noi nu ne pricepem, ăştia care am jucat fotbal. Pur şi simplu nu comentez, nu am ce să comentez. Acum nu avem un vârf, sau avem, dar ratează cu poarta goală, că e simplu.

Când jucam eu, erau 3 vârfuri de atac, Dumitrache, Dudu Georgescu, Sandu Mircea”, a spus Mircea Sandu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Porumboiu a răbufnit după umilinţa din România – Muntenegru 0-3

Adrian Porumboiu a răbufnit după umilinţa din România – Muntenegru 0-3. Fostul mare arbitru internaţional a luat foc când a văzut imaginea cu Răzvan Burleanu alături de preşedintele Federaţiei din Muntenegru, Dejan Savicevic.

Adrian Porumboiu a lansat un val de atacuri la adresa lui Burleanu, pe care l-a numit impostor.

„Imaginea fidelă despre acest meci e cea în care apar cei doi președinți de Federație. Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, președintele FRF. Dați poza și vedeți un rânjet de un securist de tip nou! Orice comentariu facem de-aici înainte e de prisos.

Savicevic a reprezentat ceva, e fotbalist de fotbalist. Ăsta al nostru e vai mama… Aici să ne oprim și să vedem de ce joacă așa cum joacă ai noștri. Burleanu i-a ucis pe toți, ne-a ciuruit pe toți. O țară atât de mică, o populație cât Suceava, ne-a învins. Despre ce vorbim?! Restul e o amețeală de doi lei.

Ca orice școlit de la securitatea nouă, Burleanu are un bagaj de 300 de cuvinte și prostește lumea cu ele! Suntem proști cu toții, de fapt! Ce fotbal să avem cu un asemenea impostor? Niciodată nu ne revenim cu el. Securitatea a murit, trăiască noua securitate!”, a spus Adrian Porumboiu la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și