Închide meniul

Adrian Porumboiu a răbufnit după umilinţa din România – Muntenegru 0-3: „Un impostor! Ne-a ciuruit! Suntem proşti cu toţii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iunie 2022, 8:33

Adrian Porumboiu a răbufnit după umilinţa din România – Muntenegru 0-3: „Un impostor! Ne-a ciuruit! Suntem proşti cu toţii!

Adrian Porumboiu a răbufnit după România - Muntenegru 0-3

Adrian Porumboiu, atac la Răzvan Burleanu | Hepta

Adrian Porumboiu a răbufnit după umilinţa din România – Muntenegru 0-3. Fostul mare arbitru internaţional a luat foc când a văzut imaginea cu Răzvan Burleanu alături de preşedintele Federaţiei din Muntenegru, Dejan Savicevic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu a lansat un val de atacuri la adresa lui Burleanu, pe care l-a numit impostor.

Adrian Porumboiu a răbufnit după umilinţa din România – Muntenegru 0-3! Atac la Răzvan Burleanu

Imaginea fidelă despre acest meci e cea în care apar cei doi președinți de Federație. Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, președintele FRF. Dați poza și vedeți un rânjet de un securist de tip nou! Orice comentariu facem de-aici înainte e de prisos. 

Savicevic a reprezentat ceva, e fotbalist de fotbalist. Ăsta al nostru e vai mama… Aici să ne oprim și să vedem de ce joacă așa cum joacă ai noștri. Burleanu i-a ucis pe toți, ne-a ciuruit pe toți. O țară atât de mică, o populație cât Suceava, ne-a învins. Despre ce vorbim?! Restul e o amețeală de doi lei. 

Ca orice școlit de la securitatea nouă, Burleanu are un bagaj de 300 de cuvinte și prostește lumea cu ele! Suntem proști cu toții, de fapt! Ce fotbal să avem cu un asemenea impostor? Niciodată nu ne revenim cu el. Securitatea a murit, trăiască noua securitate!”, a spus Adrian Porumboiu la gsp.ro.

Reclamă

Şi Gigi Becali l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu după România – Muntenegru 0-3. Patronul lui FCSB este revoltat din cauza faptului că şefii fotbalului românesc nu ar aprecia eforturile sale de a construi o „echipă românească”.

Ce este de făcut? Păi nu a zis Răzvan Burleanu faza cu capsula? Nu ați văzut? Am intrat acolo și o vom deschide peste 100 de ani. Așa că stăm liniștiți. Dar de ce să nu apreciem noi ce face Gigi Becali la FCSB? Hai să îi dăm în cap și să îi ajutăm pe aia de la CFR Cluj.

Hai să îi ajutăm și pe ăia de la CSA-ul lui Talpan că așa vrea nenea Dâncu. Hai să desființăm FCSB-ul pentru Talpan Hai că ăia de la CSA-ul lui Talpan vor da o grămadă de jucători la echipa națională. Nouă ăstora de la FCSB trebuie să ni se dea în cap. Facem manevre să câștige doar CFR.

Reclamă 4 / 0/3

La noi nu observă nimeni că avem o echipă românească? Avem noi străini mulți în lot? Lasă că e mai bine să luăm de la CFR Cluj. Naturalizăm în continuare jucători de la CFR Cluj și ne facem națională puternică”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Ciprian Marica, atac dur la Răzvan Burleanu

Nici Ciprian Marica nu l-a menajat pe preşedintele FRF.

„Venim la echipa națională să-i facem bărbați? Aici pleacă de la selecție, de la mentalitate, de la mentorii pe care ar trebui să-i aibă. Sunt lacune mari, atât timp cât conducerea nu se pricepe… Ce să le transmită Burleanu jucătorilor? E ca și când s-ar duce un șofer de tir în vestiarul naționalei. Ce să le zică? Nu e nicio diferență.

Vine un președinte de club, un fost mare jucător, care știe ce simți, care poate să-ți împărtășească. Îl mai aud și pe Edi Iordănecu care spune: ‘Am apreciat, a fost foarte bine’. Spui că a fost foarte bine și ai luat 3. Ce a fost foarte bine? Că a venit Răzvan Burleanu și ai luat 3? Data viitoare, vă rugăm să nu mai mergeți, poate îi speriați. Ceva se întâmplă că speriați de bombe sunt”, a spus Ciprian Marica, pentru Pro Arena.

Recomandări
  • Adrian Porumboiu, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu
  • Ce a putut să spună despre preşedintele FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și