Închide meniul

Mircea Sandu, convins că Gică Hagi va refuza naţionala! Motivul ferm anunţat: „Toţi au o mare problemă!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 19:26

Reclamă
Mircea Sandu, convins că Gică Hagi va refuza naţionala! Motivul ferm anunţat: „Toţi au o mare problemă!

Mircea Sandu, convins că Gică Hagi va refuza naţionala

Gică Hagi/ Profimedia

Mircea Sandu s-a declarat convins de faptul că Gică Hagi va refuza naţionala. Fostul preşedinte FRF este de părere că „Regele” nu va accepta propunerea lui Răzvan Burleanu, deoarece îşi doreşte să continue la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este primul nume de pe lista oficialilor FRF, ca posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu, cel care s-a despărţit oficial de „tricolori”.

Mircea Sandu, convins că Gică Hagi va refuza naţionala

Mircea Sandu a declarat că pentru Gică Hagi, Farul reprezintă parte din familie, astfel că nu va renunţat, în acest moment, la proiectul său. Fostul preşedinte FRF a transmis că antrenorii propuşi la naţională se lovesc de o mare problemă, reprezentată de faptul că lotul „tricolorilor” nu este unul valoros.

„Gică Hagi nu cred că va veni. Așa cum Edi Iordănescu a spus că pleacă pentru familie, așa și Farul este familia lui Gică. Eu cred că el va mai sta 3-4 ani acolo ca să pună lucrurile în ordine. Dacă pleacă Hagi, cine mai pistonează autoritățile locale pentru construcția stadionului din Constanța?

Farul nu înseamnă nici Marica, nici Gică Popescu, ci doar Gică Hagi! Dacă pleacă el, se mai face stadionul peste un secol. El nu va părăsi Farul acum. Poate peste câțiva ani va pleca să antreneze în Spania sau în Turcia, unde este adulat.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Chivu nu va veni în România, își va face cariera afară. Toți oamenii de care vorbim – Adrian Mutu, Cosmin Contra, Gică Hagi – toți au o mare problemă: naționala nu e valoroasă. Nu are staruri care să te „scoată” într-un meci. Am avut, la EURO, un portar care ne-a mai salvat. E normal, ca antrenor, te gândești ce șanse de calificare ai la Cupa Mondială, cu această națională”, a declarat Mircea Sandu, conform sportpesurse.ro.

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României!. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

Reclamă

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și