Închide meniul

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu: „Delăsător, debusolat…”. Sfat pentru „perla” lui Gigi Becali şi comparaţie cu Ronaldo: „Bagă capul în pământ!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2022, 0:16 / Actualizat: 18 iunie 2022, 1:30

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu: „Delăsător, debusolat…. Sfat pentru „perla lui Gigi Becali şi comparaţie cu Ronaldo: „Bagă capul în pământ!

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul României / Hepta

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu, „perla” de la FCSB pe care Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Fostul preşedinte al FRF nu este mulţumit de ceea ce a văzut la tânărul jucător, autor a 10 goluri în ultima ediţie a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Sandu a înscris 167 de goluri în 408 meciuri pentru Sportul Studenţesc. Fostul atacant al naţionalei României a ţinut să îi transmită un mesaj vehement puştiului de 19 ani.

Mircea Sandu i-a făcut portretul lui Octavian Popescu

Tavi Popescu a jucat în umilinţa suferită de tricolori pe Giuleşti. A intrat în minutul 58 al meciului România – Muntenegru, scor 0-3, din UEFA Nations League. Modul în care a evoluat l-a dezamăgit pe Mircea Sandu.

Mai e de muncă. Băiatul ăsta deja a avut deja o atitudine delăsătoare şi mai ales faţă de suporteri. Nu poți la vârsta asta, lasă-i pe ăia mai bătrâni să se manifeste. Tu bagă capul în pământ și pleacă. La meciul cu Muntenegru a intrat delăsator. A dat mingile în aut, era debusolat.

Are o perspectivă, calități, schimbări de direcție, viteză bună, dar trebuie să muncească. Uitați-vă la Ronaldo, cel mai bun exemplu.

Reclamă

Cum muncește Ronaldo, cum muncește Ibrahimovic. Astea sunt lucruri care nu se vor întâmpla niciodată cu jucătorii din România”, a declarat Mircea Sandu la digisport.ro.

Octavian Popescu, un car de nervi după ce a fost schimbat de Edi Iordănescu

Octavian Popescu a fost titular la echipa naţională, în premieră, în succesul cu Finlanda. Nu l-a mulţumit pe Edi Iordănescu şi a fost înlocuit în minutul 54 cu Sergiu Hanca. Reacția tânărului jucător a fost una neașteptată. Tavi s-a așezat supărat pe bancă, apoi și-a aruncat tricoul pe jos.

Pe imaginile surprinse de Antena Sport în timpul partidei din Giulești, se observă reacția furioasă a lui Octavian Popescu, care discută intens cu Valentin Mihăilă și colegul său de la FCSB, Florin Tănase. Cei doi au încercat să-l consoleze pe tânărul atacant, care a continuat să gesticuleze pe bancă, arătând spre teren.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi realizările lui nu au fost deosebite în joc, am apreciat că a muncit şi că s-a implicat. Nu poţi să joci doar când ai mingea la picior. Am încercat să îl pregătim, dar are nevoie de timp. Nu trebuie să punem o presiune artificială. Are mintea să treacă peste aceste momente.

Nu am văzut acel moment, el a ieşit şi a dat mâna cu toată lumea de pe bancă. A fost gest de tristeţe pentru că şi-a dorit foarte mult. A fost dorinţă foarte mare. Va învăţa. Fiecare are păreri. Mulţi analizează în necunoştinţă de cauză şi superficial!”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

Tavi Popescu a fost în centrul atenției, în mod negativ, și după meciul cu Bosnia, pierdut de România cu 1-0. La finalul partidei de la Zenica, atacantul de 19 ani s-a aflat în conflict cu suporterii români care au făcut deplasarea.

Octavian Popescu a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0

Nervii au cedat după a doua înfrângere a României din UEFA Nations League. Suporterii naţionalei nu au mai suportat şi i-au înjurat pe „tricolori”. După ce a fost rezervă neutilizată în Muntenegru – România, Octavian Popescu a evoluat doar 17 minute în Bosnia şi Herţegovina – România 1-0.

Octavian Popescu a cedat nervos şi a fost la un pas de bătaie. Sergiu Hanca a intervenit imediat şi l-a calmat pe tânărul jucător de la FCSB. Căpitanul Vlad Chiricheş a intervenit şi el. Florin Niţă a fost singurul jucător aplaudat de fani.

Recomandări
  • Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 4 milioane de euro
  • Mircea Sandu nu l-a menajat pe atacantul de 19 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și