Închide meniul
Video

Octavian Popescu a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0! „Tricolorii”, înjuraţi din nou de suporteri. Florin Niţă, singurul aplaudat

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 0:45 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:45

Tavi Popescu a sărit la bătaie după Bosnia - România 1-0

Tavi Popescu, oprit de Sergiu Hanca / Antena Sport

  • Octavian Popescu a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Octavian Popescu (19 ani) a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0. Nervii au cedat după a doua înfrângere din UEFA Nations League. Suporterii naţionalei nu au mai suportat şi i-au înjurat pe „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost rezervă neutilizată în Muntenegru – România, Octavian Popescu a evoluat doar 17 minute în Bosnia şi Herţegovina – România 1-0. La final, fotbalistul FCSB a cedat nervos.

Octavian Popescu a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0

După al doilea eşec din Nations League, „tricolorii” au mers să-i salute pe suporterii naţionalei prezenţi la Zenica. Nervoşi din cauza eşecului, aceştia i-au înjurat pe internaţionalii români. Octavian Popescu a cedat nervos şi a fost la un pas de bătaie. Sergiu Hanca a intervenit imediat şi l-a calmat pe tânărul jucător de la FCSB.

Reclamă

Căpitanul Vlad Chiricheş a intervenit şi el şi i-a liniştit pe „tricolori”. Florin Niţă a fost singurul jucător aplaudat de fani. Portarul a avut o intervenţie decisivă în a doua repriză.

Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au întrecut în erori la gol

Golul primit de România în Bosnia, în meciul din UEFA Nations League, a venit într-un mod total surprinzător. Tricolorii au semnat ratări uriaşe, dar au gafat în defensivă în minutul 68.

Reclamă

Duljevic a avut o incursiune în flancul stâng şi l-a driblat cu uşurinţă pe Cristi Manea. A centrat în apropierea porţii, acolo unde Niţă a încercat să intervină. Portarul lui Edi Iordănescu a respins numai până la Smail Prevljak, care a trimis cu uşurinţă mingea în poartă.

Atacantul de 27 de ani, de la Eupen, intrase după pauză în locul starului Edin Dzeko. Tot el reuşise să puncteze şi trei zile în urmă, în remiza cu Finlanda. A smuls atunci un punct în minutul 90+3.

EXCLUSIV | Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren

Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren. Patronul FCSB i-a transmis un nou mesaj lui Edi Iordănescu, înaintea meciului Bosnia – România. Partida poate fi urmărită în exclusivitate la Antena 1, astăzi, de la ora 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali consideră că selecționerul „tricolorilor” a greșit pentru că nu l-a aruncat în luptă pe tânărul atacant de la FCSB. Mai mult, latifundiarul din Pipera spune că nu are încredere în naționala lui Edi Iordănescu, pe faza ofensivă, fără jucătorul său în teren.

„N-are ce face. Ai greșit o dată, nu mai poți și a doua oară. Fară Tavi noi n-avem valoare. Și dacă nu e Tavi, pa! Dacă e Tavi, putem să câștigăm. Câștigă el singur meciul. O să vedeți.

Bosnia e echipă valoroasă. Dar dacă e Tavi în teren nu pot să-și facă ei jocul. Că e Tavi acolo. Ca să fie mingea și la noi trebuie să fie Tavi în teren. Altfel nu are cum să fie mingea la noi, n-are cine să țină mingea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”