Închide meniul

Mircea Sandu iese la atac după întâlnirea dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Vă garantez! Nici nu îl doresc, nici nu îl vor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 19:46

Mircea Sandu iese la atac după întâlnirea dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Vă garantez! Nici nu îl doresc, nici nu îl vor!

Mircea Sandu iese la atac după întâlnirea dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Profimedia

Mircea Sandu iese la atac după întâlnirea dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Mircea Sandu crede cu tărie că Gică Hagi nu a fost dorit, de fapt, de Răzvan Burleanu la cârma echipei naţionale. Fostul preşedinte al FRF e sigur că „Regele” nu a primit nicio ofertă pentru a deveni selecţionerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu îl cunosc foarte bine pe Gică Hagi, este un tip cu foarte mult bun simț și bine crescut. El are atât de mare responsabilitate la Constanța, unde există un proiect mare. Dacă Hagi ar pleca de acolo, totul ar cădea.

Deci, el a răspuns unei invitații și sunt convins că în această discuție Hagi a ținut un discurs despre cum se organizează un proiect. Cine a avut urechi de auzit, a auzit. Vă garantez că nu a fost dorit la națională. Nici nu îl doresc, nici nu îl vor. Nu s-a făcut o ofertă clară. Pentru a face o ofertă, trebuie să ai un contract”, a declarat Mircea Sandu pentru playsport.ro.

Gică Hagi a refuzat echipa naţională

Gică Hagi a refuzat postul de selecţioner al echipei naţionale. „Regelui” i-a fost propus un proiect pe patru ani, din partea lui Răzvan Burleanu. Cei doi au avut o discuţie de două ore, dar situaţia de acţionar majoritar al lui Hagi la Farul Constanţa nu l-a lăsat să accepte postul de selecţioner.

„Aş vrea să spun că apreciez iniţiativa lui Burleanu, care l-a invitat la o discuţie. I-a propus un proiect pe patru ani, la echipa naţională. Ştiu cât de mult şi-ar dori să facă ceva pentru echipa naţională şi ca antrenor. E extrem de complicat să preia naţionala.

Reclamă

Ar fi primul caz în fotbalul european ca un patron de club să preia echipa naţională. El nu vrea să aducă probleme la echipa naţională. Vorbim de o investiţie mare făcută de Gică Hagi la Viitorul. Putea da acţiunile soţiei, dar tot numele Hagi ar fi fost.

Ştiu cât de mult şi-ar fi dorit, dar i-a spus lui Răzvan Burleanu că nu se poate să preia naţionala acum. Va prelua naţionala când va fi doar antrenor. Am stat cu el la o cafea. L-am văzut cât de afectat era, era momentul să îşi intre în rol ca antrenor al naţionalei. „Nu te poţi juca cu destinul echipei naţionale”. Aşa mi-a spus”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și