Închide meniul

Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România – Bosnia: „Nu este nimic roz la echipa naţională”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 17:26

Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România – Bosnia: „Nu este nimic roz la echipa naţională

Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România - Bosnia

Mircea Sandu, în timpul unui eveniment / Hepta

Mircea Sandu a oferit un verdict sumbru, înainte de România – Bosnia. Fostul preşedinte FRF nu se declară optimist înaintea ultimului meci din această ediţie de Liga Naţiunilor, şi mărturiseşte că „tricolorii” au şanse mari să retrogradeze. Meciul selecţionatei lui Edi Iordănescu va fi luni, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor. Trupa lui Edi Iordănescu a reuşit doar o remiză cu Finlanda, scor 1-1, în ultima rundă, şi astfel a ratat şanse a urca pe locul 3.

Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România – Bosnia

Mircea Sandu a prefaţat ultimul meci al României din Liga Naţiunilor, cu Bosnia. Acesta a ajuns la concluzia că „tricolorii” nu vor avea o misiune facilă în Giuleşti luni seara, când vor întâlni liderul grupei. Totodată, Mircea Sandu nu a fost impresionat de jocul prestat de români în meciul de la Helsinki.

Fostul şef de la FRF este de părere că selecţionata lui Edi Iordănescu are şanse minime să se claseze pe locul al treilea, la finalul partidei cu Bosnia. Pentru a evita ruşinea clasării pe ultimul loc, România trebuie să învingă, iar Finlanda să se încurce cu Muntenegru.

„A fost un meci destul de slab cu Finlanda, dar rezultatul din acel meci cred că este echitabil. Grupa în care am fost plasați în Liga Națiunilor este incomparabil mai slabă decât a Serbiei, de exemplu, care a nimerit cu Norvegia și Suedia. Din păcate, nu este nimic roz la echipa națională a României.

Reclamă

Nu știu dacă avem șanse să prindem locul trei în Liga Națiunilor, pentru că Finlanda este o echipă rănită înaintea meciului pe care îl joacă în Muntenegru, iar Bosnia își dorește în primul rând să nu piardă cu România”, a declarat Mircea Sandu, conform prosport.ro.

Edi Iordănescu surprinde înainte de România – Bosnia

Edi Iordănescu surprinde înaintea meciului România – Bosnia, care este luni seară, de la ora 21:45. Disputa din Nations League a tricolorilor poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Naţionala României este obligată să câştige în Giuleşti pentru a putea spera că nu va retrograda în Liga C. Chiar şi aşa, are nevoie ca Finlanda să nu obţină toate punctele din deplasarea cu Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

„Fără doar şi poate consider că la echipa naţională puteau fi şi alte nume de selecţioneri. Eu sunt cel care a subliniat care consider că avem antrenori români foarte buni. Sunt persoana care poate face comparaţie, am călătorit foarte mult. Am interacţionat cu mulţi antrenori, am discutat, am încercat să mă dezvolt profesional şi voi face asta până la final. Sunt mulţi antrenori buni care puteau fi aici.

Nu este drept să avem poziţia pe care o avem acum… de la început am plecat cu stângul. Tot timpul cred că am arătat disponibilitate totală şi foarte mult respect. Când depăşim o anumită graniţă şi transformăm în jigniri, e peste capacitatea mea de a înţelege. Din păcate sunt cam aceleaşi personaje care după fiecare joc aşteaptă să ia această poziţie. Dacă iubeşti cu adevărat ţara, când duci critica în altă sferă, e o problem. Au fost lucruri care nu pe mine mă descalifică”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Dacă tricolorii vor retrograda în Liga C din UEFA Nations League, oficialii FRF pot să îi rezilieze contractul selecţionerului.

Recomandări
  • Mircea Sandu a prefaţat România – Bosnia
  • Fostul preşedinte FRF, verdict sumbru în privinţa echipei naţionale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și