Închide meniul

Edi Iordănescu surprinde înainte de România – Bosnia: „Puteau fi şi alte nume de selecţioneri!”. Ce spune despre viitorul său la echipa naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 11:30

Edi Iordănescu surprinde înainte de România – Bosnia: „Puteau fi şi alte nume de selecţioneri!. Ce spune despre viitorul său la echipa naţională

Edi Iordănescu, anunţ înainte de România - Bosnia

Edi Iordănescu caută victoria în România - Bosnia / Antena Sport

Edi Iordănescu surprinde înaintea meciului România – Bosnia, care este luni seară, de la ora 21:45. Disputa din Nations League a tricolorilor poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României este obligată să câştige în Giuleşti pentru a putea spera că nu va retrograda în Liga C. Chiar şi aşa, are nevoie ca Finlanda să nu obţină toate punctele din deplasarea cu Muntenegru.

Edi Iordănescu surprinde înainte de România – Bosnia

Fără doar şi poate consider că la echipa naţională puteau fi şi alte nume de selecţioneri. Eu sunt cel care a subliniat care consider că avem antrenori români foarte buni. Sunt persoana care poate face comparaţie, am călătorit foarte mult. Am interacţionat cu mulţi antrenori, am discutat, am încercat să mă dezvolt profesional şi voi face asta până la final. Sunt mulţi antrenori buni care puteau fi aici.

Nu este drept să avem poziţia pe care o avem acum… de la început am plecat cu stângul. Tot timpul cred că am arătat disponibilitate totală şi foarte mult respect. Când depăşim o anumită graniţă şi transformăm în jigniri, e peste capacitatea mea de a înţelege. Din păcate sunt cam aceleaşi personaje care după fiecare joc aşteaptă să ia această poziţie. Dacă iubeşti cu adevărat ţara, când duci critica în altă sferă, e o problem. Au fost lucruri care nu pe mine mă descalifică.

Cred că ar trebui să fim corecţi când facem analiza unui antrenor. Iordănescu pe unde a fost a muncit. A muncit şi la Liga 2 şi la Liga 3. Am peste 12 ani de exeperienţă. Ar trebui să fie mai multă obiectivitate. Restul, mergem mai înainte. Am semnalat de la început că va fi un drum lung şi anevoios. Dacă nu eram apelat, însemna că mergea totul foarte bine. A fost o secetă, nu se pot schimba lucrurile în felul ăsta. De la prima conferinţă am spus că nu o putem face decât împreună.

Reclamă

Şi eu ştiu că sunt multe lucruri care nu funcţionează, că a arătat urât dubla cu Muntenegru. Dar am avut multe ghinioane, ne-au lipsit jucători.

Important e să vedem cum terminăm, important e să aducem 3 puncte în acest joc. Să reconfirmăm că ce începem se poate transforma în identitate. Lucrăm foarte mult. Pentru echipă cred că cel mai bine ar fi să fie continuitate, spuneam asta şi dacă era altcineva în locul meu. Am un tablou destul de complet asupra situaţiei şi a etapelor care ar trebui urmărite. Dar după această acţiune e firesc, e profesionist să ne aşezăm să analizăm ce am făcut şi care este interesul echipei naţionale”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Dacă tricolorii vor retrograda în Liga C din UEFA Nations League, oficialii FRF pot să îi rezilieze contractul selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

Cu o etapă înainte de ultimul meci din faza grupelor Ligii Naţiunilor, România ocupă ultimul loc. Are 4 puncte după 5 partide, cu unul mai puţin decât Finlanda. Următorul adversar al tricolorilor, Bosnia şi Herţegovina, nu mai poate coborî de pe prima poziţie şi şi-a asigurat promovarea.

Mihai Stoichiţă a răbufnit când a fost întrebat despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a răbufnit când a fost întrebat dacă România – Bosnia e ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională. Directorul tehnic al naţionalei a reacţionat nervos, în faţa jurnaliştilor, şi a ţinut să asigure că viitorul lui Edi Iordănescu nu depinde de rezultatul partidei de luni seara.

Stoichiţă le-a transmis un mesaj direct contestatarilor selecţionerului. I-a anunţat că nu îl interesează opiniile lor şi că fiul lui Anghel Iordănescu are parte de toată susţinerea FRF.

Eu cred că s-a văzut clar în meciul din Finlanda că am fost superiori. Dacă vom păstra aceeași tentă de joc şi aceeaşi atitudine, sigur vom câștiga. Nu mă gândesc neapărat la bosnieci, mă gândesc la ce facem noi în teren.

(Reporter: Apar tot mai mulţi contestatari ai lui Edi Iordănescu, e posibil să fie ultimul lui meci la echipa naţională?) Nu comentez opiniile altora. Astea pentru mine nu contează. Opiniile îi aparțin fiecăruia, fiecare poate să gândească într-un fel. Nu mă interesează ce contestatari are Edi Iordănescu.

Mă puneți să repet ce am tot repetat. Nu e o dublă decisivă deloc. Ce vreți să vă spun? Am spus-o de nu știu câte ori până acum. Vreți să mă repet la fiecare interviu cu același lucru? (Reporter: Nu iese fum fără foc) La noi nu a fost foc (n.r. referitor la posibila înlocuire a lui Edi Iordănescu cu Dan Petrescu)„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Ionel Ganea l-a „distrus” pe Edi Iordănescu: „Când eu jucam fotbal, el petrecea!”

Ionel Ganea l-a „distrus” pe Edi Iordănescu, după egalul României de la Helsinki. Fostul mare atacant al României a cerut demisii după Finlanda – România 1-1, meci transmis de ANtena 1 şi pe AntenaPLAY.

Reclamă

Ionel Ganea e de părere că Edi Iordănescu nu este soluţia potrivită pentru echipa naţională. Ganea ar vrea ca mai multă lume să plece şi nu doar selecţionerul.

O diferență între cei doi este că nea Puiu a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, iar Edi numai tenis de picior.

La care seniori a jucat Edi? Când jucam eu la echipa națională, Edi petrecea. Eu nu cred că era o soluție pentru echipa națională. Au fost soluții, dar au fost făcute cărțile să se ajungă aici.

Ar trebui să plece toți. În fotbal nu se progresează. Dacă e să facem o comparație cu alte sporturi, handbal, înotul, canotajul sau alte sporturi…”, a declarat Ionel Ganea, citat de playsport.ro.

Recomandări
  • România – Bosnia, luni, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și