Închide meniul

Mirel Rădoi a izbucnit în plâns în fața jucătorilor, în momentul când i-a anunțat că pleacă de la națională: „Și bărbații mai plâng câteodată!” Hit-ul care a răsunat la stadionul din Liechtenstein

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 22:00

Mirel Rădoi a izbucnit în plâns în fața jucătorilor, în momentul când i-a anunțat că pleacă de la națională: „Și bărbații mai plâng câteodată! Hit-ul care a răsunat la stadionul din Liechtenstein

Mirel Rădoi a purtat negocieri pentru a rămâne selecţionerul României

Profimedia

  • Mirel Rădoi a început să plângă
  • Rădoi pleacă de la națională

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la echipa națională. Selecționerul nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care le-a comunicat jucătorilor decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știu de mâine ce voi face. Să ajungem sănătoși la București, nu m-am gândit. Puteam să le spun că am semnat cu o echipă, scăpam de niște lacrimi în vestiar. Eu am plâns, și bărbații mai plâng câteodată„, a spus Mirel Rădoi.

Emoțiile l-au copleșit pe Mirel Rădoi și din cauza faptului că la stadionul din Vaduz s-a ascultat hit-ul „Time to say goodbye„.

Reclamă

„Am avut sentimentele astea într-o perioadă scurtă și la FCSB, când mi-am luat la revedere. Sunt emotiv și îmi place să pun suflet. Mă atașez foarte repede de oameni. De foarte multe ori sunt și naiv pentru că am mare încredere în oameni. Tratez pe toată lumea cum aș fi și eu„, a mai spus Mirel Rădoi după Liechtenstein – România 0-2.

Mirel Rădoi și-a anunţat plecarea de la naţionala României

Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

Reclamă

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Mirel Rădoi şi-a anunţat prima oară plecarea de la echipa naţională după meciul cu Armenia, 1-0, atunci când tricolorii se aflau la mâna lor pentru calificarea la baraj. Decizia nu i-a purtat noroc lui Rădoi, România nereuşind să învingă Islanda, o echipă aflată în vacanţă. de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi