Închide meniul

Mirel Rădoi a luat decizia finală în privinţa viitorului său la naţională: "Supărarea rămâne, vina e comună!" Ce i-a transmis selecţionerul lui Răzvan Burleanu: "Am avut discuţii sincere"

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2021, 8:46 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:10

Mirel Rădoi a luat decizia finală în privinţa viitorului său la naţională: "Supărarea rămâne, vina e comună!" Ce i-a transmis selecţionerul lui Răzvan Burleanu: "Am avut discuţii sincere"

profimediaimages.ro

Mirel Rădoi a luat decizia finală în privinţa viitorului său la naţională

  • Mirel Rădoi, decizia finală în privinţa viitorului său la naţională
  • Ce i-a transmis selecţionerul lui Răzvan Burleanu

Chiar dacă a dat de înţeles după eşecul cu Armenia că vrea să plece de la echipa naţională, Mirel Rădoi a anunţat că va continua pentru a îşi îndeplini obiectivul principal: calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Supărarea rămâne în continuare. Greşelile din acea partidă nu m-au supărat doar pe mine, ci şi pe jucători. Am avut o discuţie cu jucătorii. Raportul meu este făcut. Am avut o discuţie cu Federaţia şi nu va fi făcut public decât dacă vor dori după plecarea mea de la naţională. Am explicat motivele, de la selecţie până la antrenamente. 

Este posibil ca şi noi să nu le transmitem mesajul foarte clar. Vina este comună pentru rezultatele de la naţională. Mai avem de îmbunătăţit şi jocul. Am avut câteva momente şi discuţii sincere cu Federaţia. Le-am spus că în momentul în care nu mai au încredere în staff, nu vom sta să ne legăm de nicio clauză.

Reclamă

Mirel Rădoi: "În momentul în care nu mai au încredere în staff, nu vom sta să ne legăm de nicio clauză"

Sunt sigur că sunt și alți antrenori care vor să ajungă aici, cum sunt și alte persoane care vor să ajungă la FRF. Astea vor fi mereu, cred că e normal să îți dorești să vânezi postul de selecționer.

Și dacă am câștiga o partidă, tot găsesc anumite lucruri pe care să le arăt jucătorilor, dar nu ca reproș. Important e ca jucătorii să înțeleagă principiile de joc, pe care noi nu le vom schimba indiferent de adversar. Când joci cu un adversar mai bine cotat, trebuie să știi cum reacționezi când nu ai mingea. Să zicem că avem 22 de minute mingea noi, va trebui în alea să știm bine cum am pregătit meciul, zonele unde am putea ataca", a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

Mirel Rădoi, cu gândul la o medalie la Jocurile Olimpice

Până la următoarele meciuri din preliminariile CM 2022, Rădoi este cel care va conduce naționala la Olimpiadă. Chiar dacă susține că grupa este una bună, nu se așteaptă ca tricolorii să aibă meciuri ușoare. România va juca cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

”La prima vedere, pare o grupă bună, dar imprevizibilă, pentru că nu cunoaștem competiția și presiunea care vine odată cu participarea la Jocurile Olimpice.

Coreea de Sud este câștigătoarea Cupei Asiei la nivel U23, cu victorii pe linie, Noua Zeelandă a marcat 33 de goluri în 5 meciuri la turneul de calificare, iar Honduras, care se află la a patra participare consecutivă la Jocurile Olimpice, a eliminat SUA în calificări.

Reclamă 4 / 0/3

Am încredere că vom reuși o performanță importantă. Am spus-o și înainte de EURO 2019 că mergem la turneul final să facem viața grea oricărui adversar și să ne calificăm la Jocurile Olimpice. O spun și acum că îmi doresc o medalie olimpică”, a declarat Mirel Rădoi pentru FRF.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”