Închide meniul

Mirel Rădoi, avertizat de un fost antrenor din Liga 1. ”Este un risc, dar ți-l asumi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 7:07

Mirel Rădoi, avertizat de un fost antrenor din Liga 1. ”Este un risc, dar ți-l asumi”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via hepta

Mirel Rădoi, avertizat de un fost antrenor din Liga 1. ”Este un risc, dar ți-l asumi”

Rădoi nu a debutat încă pe banca echipei naționale, barajul dintre Islanda și România fiind amânat pentru toamnă din cauza pandemiei de coronavirus. Reghecampf crede că Rădoi va face lucruri bune la națională, chit că presiunea va fi mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf, despre Rădoi: ”Un lucru bun că Rădoi a venit la națională”

"Sunt lucruri fireşti, cred că cei de la federaţie, în momentul când au terminat cu Cosmin, s-au gândit la o soluţie pe care o aveau la îndemână şi cred eu că au făcut cel mai bun lucru aducându-l pe Mirel la echipa mare, cunoscând sistemul, cunoscând oamenii, cunoscând jucătorii, cunoscând fotbalul din România şi jucătorii care joacă în străinătate. 

A avut rezultate foarte bune la naţionala de tineret, sperăm să aibă rezultate şi la echipa mare. Este un risc, dar este un risc pe care ţi-l asumi în momentul în care vrei să antrenezi. Este normal, mai ales când pleci, ai plecat de jos, să faci anumiţi paşi şi anumiţi oameni să spună că este un risc. Normal că este un risc, a fost un risc şi cu Daum, a fost un risc şi cu Cosmin.  

Este un risc întotdeauna, mai ales când nivelul echipei naţionale în momentul de faţă nu este unul foarte mare, trebuie să fim sinceri. Nu avem cum să îl judecăm pe Cosmin sau pe Mirel, să le punem ştampila că dacă nu reuşesc, nu sunt buni. Sunt buni la momentul respectiv, muncesc, au nevoie de jucători, pentru că ei sunt cei care fac rezultatele şi aduc faima echipei naţionale a României. Antrenorul este acolo ca un pictor care pune anumite culori pe pânză şi încearcă să facă o imagine mai frumoasă", a spus Reghecampf, pentru Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și