Închide meniul

Mirel Rădoi, depistat pozitiv cu Covid-19, chiar înaintea preliminariilor CM 2022. Prima reacţie a selecţionerului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 4:49

Mirel Rădoi, depistat pozitiv cu Covid-19, chiar înaintea preliminariilor CM 2022. Prima reacţie a selecţionerului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi e infectat cu Covid-19

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarele zile, Mirel Rădoi va efectua teste suplimentare şi după ce va afla rezultatele vom şti dacă tehnicianul va rata perioada de pregătire şi chiar şi meciurile naţionalei din preliminarii. Un lucru e cert, conferinţa de presă programată pentru miercuri, 17 martie, a fost anulată. 

Programul României în preliminariile Campionatului Mondial

25 martie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Macedonia de Nord, Germania – Islanda, Liechtenstein – Armenia

28 martie 2021

Reclamă

ora 19:00 – Armenia – Islanda
ora 21:45 – ROMÂNIA – Germania, Macedonia de Nord – Liechtenstein

31 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – ROMÂNIA
ora 21:45 – Germania – Macedonia de Nord, Liechtenstein – Islanda

Reclamă 4 / 0/3

România debutează în preliminariile pentru CM 2022

Federaţie Română de Fotbal a anunţat că s-a schimbat stadionul pe care se va disputa meciul dintre România şi Macedonia de Nord, primul găzduit de tricolori în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Confruntarea va avea loc pe Arena Naţională şi nu la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană", cum era programată iniţial. Adversarii românilor din grupa J au acceptat deja această modificare.

Partida dintre România şi Macedonia de Nord este programată de 25 martie. La trei zile distanţă, tricolorii îşi încearcă forţele cu Germania tot pe cel mai mare stadion din ţară. FCSB va trebui să se mute de pe Arena Naţională.

Recomandări
  • Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu Covid-19
  • România joacă 3 meciuri în luna martie în preliminariile 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și