Închide meniul

Mirel Rădoi, desfiinţat după egalul cu Macedonia de Nord: „E prea rigid şi încăpăţânat”. Laude pentru Dan Petrescu şi Victor Piţurcă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 septembrie 2021, 13:20

Mirel Rădoi, desfiinţat după egalul cu Macedonia de Nord: „E prea rigid şi încăpăţânat. Laude pentru Dan Petrescu şi Victor Piţurcă

Hepta

Mirel Rădoi a început foarte bine campania de toamnă din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 7 puncte în trei meciuri cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, iar tricolorii au şanse importante să termine pe locul 2 în grupă, care ne va duce în barajele pentru turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Critici dure pentru Mirel Rădoi

Totuşi, Mirel Rădoi are parte şi de critici. Victor Becali nu l-a menajat deloc pe selecţioner. Impresarul spune că Mirel Rădoi este mult prea încăpățânat să impună un stil de joc la naționala României, total diferit față de ce s-a întâmplat în istoria „tricolorilor”.

Victor Becali consideră că Victor Pițurcă și Dan Petrescu sunt antrenori mai buni, pentru că aceștia își orientează stilul de joc pe ceea ce pot să ofere jucătorii. „Eu am fost unul dintre cei care am spus că Rădoi e o soluție bună, mai ales după ce a reușit să facă la naționala mică.

Mi se pare puțin prea rigid, prea încăpățânat, nu înseamnă că nu are valoare, dar vrea să avem un stil de joc pe care nu l-am avut niciodată, nici cu Generația de Aur”, a spus Victor Becali.

Laude pentru Dan Petrescu şi Victor Piţurcă

Victor Becali nu s-a oprit aici. „Pentru mine antrenori sunt Dan Petrescu sau Victor Pițurcă, cei care s-au orientat singuri către posibilitățile echipei. Noi suntem într-o mare criză în fotbal, îi atacăm pe toți, dar cum se termină meciul… nu se știe”, a mai spus Victor Becali, conform telekomsport.ro.

Reclamă

Victor Becali a vorbit și despre conflictul dintre Răzvan Marin și Mirel Rădoi de la finalul meciului României cu Macedonia de Nord, scor 0-0. „Uneori e bine să nu faci anumite declarații. Un lucru e clar, un antrenor nu poate să facă mutări în echipă pentru fiecare jucător, pe postul lui. Nu pot juca doi pe post. Nu știu ce a fost, cel mai bine e să dai declarațiile când te detașezi de meci.

Răzvan Marin e un jucător valoros pentru echipa națională, dar nu cred că a fost ceva atât de dur. Nu cred să fie probleme între Rădoi și el. Dacă orice jucător sau orice antrenor ar ține de ce spun ceilalți, atunci ar exista doar o stare tensionată. Antrenorul simte jucătorii la antrenamente și așa se face echipa și la națională, în funcție de ce a simțit Mirel în privința lor”, a spus Victor Becali.

Victor Becali nu e mulţumit de jocul tricolorilor în cele trei meciuri. „Toți jucătorii sunt valoroși, Răzvan joacă într-un campionat puternic și e un jucător care s-a remarcat tot timpul în sezonul trecut. De la toți aș fi avut așteptări mai mari. Și cu Liechtenstein mă așteptam la mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Mi se pare că noi nu avem speranțe acum. Pe mine jocul nu m-a mulțumit. În funcție de cum joci, poți să ai speranțe la următoarele meciuri. Să dea Dumnezeu să ajungem la baraj”, a mai spus Victor Becali.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și