Închide meniul

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova în Cupa României: „Nu mi se pare logic!” Replica lui Reghecampf: „Să vedem partea plină a paharului”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 17:10

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova în Cupa României: „Nu mi se pare logic! Replica lui Reghecampf: „Să vedem partea plină a paharului

Dan Petrescu, reacţie după ce CFR Cluj a picat cu Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după ce campioana a picat cu Universitatea Craiova în Cupa României. Acest meci a fost posibil deoarece Campioana României nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi, din cauza rezultatelor slabe din cupă. Deţinătoarea trofeului Cupei României, CS Universitatea Craiova, este gazdă, deoarece a fost mai slab clasată decât CFR Cluj în ediţia 2020/2021 a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am citit criteriile, s-a spus că cine a fost anul trecut în optimi sunt capi de serie, asta e regula la cupă și nu putem să-i certăm. E clar că e ciudat când vezi că ești în a doua rundă, ai luat campionatul și nu ești cap de serie, chiar nu înțeleg. 

Asta a fost decizia lor, echipa care a câștigat cupa joacă cu campioana în primul meci. Nu mi se pare logic, normal, dar dacă asta e Cupa României, trebuie s-o respectăm. E clar că meciul ăsta nu cade bine pentru noi, dar vom vedea cum îl vom trata„, a spus Dan Petrescu.

Laurenţiu Reghecampf: „Trebuie să onorăm acest lucru”

Laurenţiu Reghecampf a avut şi el o primă reacţie, după ce echipa sa se va bate cu campioana României pentru un loc în optimile de finală ale Cupei României.

Am văzut, din toate adversarele a ieşit Universitatea-CFR. Asta este, ce pot să spun?! Prefer să văd partea plină a paharului pentru că echipa care câştigă va avea şanse mai mari să câştige trofeul. Craiova este deţinătoarea Cupei şi trebuie să onorăm acest statut„, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro.

Reclamă

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 22 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Tabloul complet al şaisprezecimilor Cupei României

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și