Închide meniul

Mirel Rădoi, dezvăluiri din interiorul naţionalei! Ce l-a deranjat pe fostul selecţioner: „Nu accept de la nimeni asta. Erau lucruri care nu mergeau”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 21:53

Mirel Rădoi, dezvăluiri din interiorul naţionalei! Ce l-a deranjat pe fostul selecţioner: „Nu accept de la nimeni asta. Erau lucruri care nu mergeau

Mirel Rădoi,atent la ofertele avute

Profimedia

Mirel Rădoi nu a reuşit să califice echipa naţională la barajele de Mondiale. Egalul cu Islanda de la Bucureşti le-a fost fatal tricolorilor care nu au mai putut ajunge apoi Macedonia de Nord în clasamentul grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, dezvăluiri din interiorul naţionalei!

La aproape o lună de la finalul mandatului său, Mirel Rădoi iese la rampă cu dezvăluiri din interiorul naţionalei României. Fostul selecţioner este supărat şi acum din cauza ieşirii lui Mihai Stoichiţă, directorul tehnic FRF, din timpul meciului cu Islanda. ”La 0-0, el ţipa de sus: ‘Urcă!’. Era clar că, la 0-0, şi jucătorii noştri voiau să atace Islanda, dacă era egal sau pierdeam nu mai conta. Eu înţeleg că el are în continuare trăirile astea, dar i-am explicat că nu mai poate face asta. Iar eu nu accept de la nimeni să le spună jucătorilor mei ce să facă. Ai făcut-o o dată, de două ori, a treia oară nu mai poţi pentru că nu mai continui. El încă mai are lucrurile astea de antrenor, e greu să treacă în perioada următoare”, a spusi Mirel Rădoi, conform telekomsport.ro.

Ce probleme sunt la echipa naţională

Mai mult, Mirel Rădoi a admis că ar exista unele probleme la echipa naţională, dar nu a vrut să detalieze ce a descoperit atâta timp cât a fost selecţioner. ”Da, am discutat cu Cosmin, sunt unele lucruri pe care el mi le-a spus, dar pe care le ştim doar eu, el şi probabil jucătorii. Voi nu le ştiţi şi nu o să le afle nimeni, cel puţin nu de la mine. Într-adevăr, erau nişte lucruri care nu mergeau, dar lucrurile astea le asemăn şi din perioada în care am fost eu la naţională. Pentru că şi eu, la rândul meu, am prins foarte mulţi jucători, începând cu Filipescu, Gică Popescu, Gâlcă, Adrian Ilie, Moldovan, Ganea, Dorinel Munteanu, care avuseseră rezultate extraordinar de bune şi cu generaţia ’94 şi tot ceea ce înseamnă următoarele calificări.

Citește și:

Şi noi, când am ajuns la naţională, fiind jucători tineri, ne uitam la ei ca la nişte zei, dar nu puteam să facem lucrurile aşa cum le vedeau ei. Iar ei se uitau la noi că nu ne ridicam la nivelul lor, dar probabil că am avut norocul că ei ne-au înţeles pe noi. Ceea ce cred că atât la Cosmin, cât şi când am venit eu, cei cu experienţă nu le-au dat un timp de acomodare celor de la tineret. Au avut aşteptări ca performanţele de la tineret să le aibă la echipa mare. Le-am explicat jucătorilor de la tineret, când mergeau la echipa mare, că lucrurile sunt diferite şi ceea ce le-am explicat şi jucătorilor când am venit la naţionala mare e că lucrurile sunt schimbate”, a mai spus Rădoi, conform sursei citate.

România nu are selecţioner de la plecarea lui Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu a fost refuzat de Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu, dar speră să numească un alt selecţioner până la finalul anului. Cele mai mari şanse le-ar avea Adrian Mutu, dar pe listă ar mai fi şi Edi Iordănescu şi Adrian Ursea.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și