Închide meniul

Oferte surpriză pentru Mirel Rădoi! Ce echipe l-au vrut pe fostul selecţioner şi de ce le-a refuzat: „Am zis că asta ar fi culmea!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 19:13

Oferte surpriză pentru Mirel Rădoi! Ce echipe l-au vrut pe fostul selecţioner şi de ce le-a refuzat: „Am zis că asta ar fi culmea!

Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Antena Sport

Mirel Rădoi spune că a avut deja două oferte după ce a plecat de la echipa naţională. Era vorba despre două echipe naţionale, dar fostul selecţioner al României le-a refuzat pe ambele. A spus şi de ce a luat aceste decizii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oferte surpriză pentru Mirel Rădoi!

Lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu FRF la finalul lunii noiembrie şi nu a mai vrut să continue la echipa naţională, deşi şeful FRF, Răzvan Burleanu ar fi vrut să semneze un nou contract. Rădoi îşi doreşte acum să antreneze o echipă de club. „Acum mi-ar plăcea mai degrabă să fiu antrenor decât selecționer. Drept dovadă, acum am avut două oferte de la echipe naționale, dar le-am refuzat. Am zis că asta ar fi culmea! Am plecat de la naționala mea, nu am prelungit contractul și merg la alte echipe naționale?”, a spus Mirel Rădoi, conform telekomsport.ro.

Fostul selecţioner, la mare căutare

De altfel, fostul selecţioner a fost la mare căutare chiar de când a semnat cu FRF şi a antrenat echipa de tineret. Mirel Rădoi a dezvăluit faptul că în septembrie 2018, după ce tinerii „tricolori” au câștigat în Portugalia, scor 2-1 a primit două oferte. „Am avut două oferte într-o zi. După partidă, eram în aeroport, le discutam la telefon. Chiar glumeam cu președintele (n.r. – Răzvan Burleanu) și directorul tehnic (n.r. – Mihai Stoichiță), ziceam că naționala de tineret e mult mai vizibilă decât naționala mare. Am avut mai multe oferte cât am fost la tineret, în acel an și jumătate, decât în doi ani la echipa mare”, a mai spus fostul selecţioner, conform sursei citate.

Citește și:

Mirel Rădoi și-a încheiat mandatul la prima reprezentativă a României după 20 de meciuri. A câştigat 8 dintre acestea. La U21, rezultatele au fost chiar mai bune: 10 victorii, 3 egaluri și doar 3 eșecuri, plus o calificare în semifinalele Campionatului European din 2019! Înainte să colaboreze cu FRF, Mirel Rădoi a antrenat o singură echipă de club, pe FCSB, în 2015.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și