Închide meniul

Mirel Rădoi, întors din drum? Anunț șoc la miezul nopții. „Sunt peste 50% șanse să rămână!” Ce l-ar fi făcut să se răzgândească

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 0:06

Mirel Rădoi, întors din drum? Anunț șoc la miezul nopții. „Sunt peste 50% șanse să rămână! Ce l-ar fi făcut să se răzgândească

Mirel Rădoi, întors din drum?

Profimedia

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională și unul dintre cei mai apropiați oameni ai selecționerului, a dezvăluit că sunt „peste 50% șanse” ca acesta să rămână în funcție și după meciurile din luna noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, întors din drum? Nicolae Dică: „Sunt peste 50% șanse să rămănă!”

Dică a explicat că lui Mirel Rădoi i-ar fi greu să se despartă de grupul de jucători de la națională. Selecționerul ar fi rămas impresionat de reacția fotbalisților după ce el și-a anunțat plecarea.

„Ar fi peste 50% șanse ca Mirel Rădoi să rămână. Ne-am apropiat foarte mult de aceşti jucători şi reacţia pe care au avut-o după meciul din Armenia a fost una pozitivă şi pe noi ne-a bucurat foarte mult”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare. Tricolorii au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia (1-0). În noiembrie, România va juca cu Islanda și Liechtenstein.

Tricolorii nu-l lasă pe Mirel Rădoi să plece

Rădoi a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că va pleca de la echipa națională înaintea barajului pentru Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” nu sunt de acord și vor face tot posibilul pentru a îl convinge pe selecționer să se răzgândească.

Reclamă

Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă.

Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci.

E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel. Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor”, a declarat Răzvan Marin pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi, întors din drum?
  • Anunț șoc la miezul nopții

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și