Închide meniul

Mirel Rădoi, luat la ţintă de un fost patron din Liga 1: „Poate învaţă ceva din treaba asta! Echipa întâi se apără şi după aceea construieşte”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2021, 18:01

Mirel Rădoi, luat la ţintă de un fost patron din Liga 1: „Poate învaţă ceva din treaba asta! Echipa întâi se apără şi după aceea construieşte

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Fostul finanţator al vasluienilor l-a „taxat” pe Rădoi pentru stilul ofensiv de la echipa naţională. Adrian Porumboiu este convins că România putea să facă faţă la EURO 2020, turneu găzduit şi de ţara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, luat la ţintă de Adrian Porumboiu

„E surprinzător să vezi că Spania, care a început mai greu, şi-a revenit. Spania cu Italia e un meci care va creea spectacol, cu siguranţă. Va fi un rezultat pe muchie, nu va fi o câştigătoare certă, micile erori vor face diferenţa. Diferenţa va fi făcută de amănunte.

Ultimele rezultate confirmă şi varianta că Anglia ar putea să piardă. Regretul este că naţionala României nu a fost la acest Campionat European. Cred că putea să facă faţă.

Dar poate învaţă şi Mirel ceva din treaba asta, să vadă că echipa întâi se apără şi după aceea construieşte. Multe din echipele eliminate, Elveţia, Belgia, Olanda, au pus în studiu un joc combinativ, de posesie, dar apărarea a fost…”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit sport.ro.

Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!”

Mirel Rădoi a lansat un atac dur la adresa cluburilor care au blocat jucătorii „acasă” pentru Jocurile Olimpice. Rădoi și România U23 vor merge la Tokyo cu un lot improvizat. Mai mulți jucători pe care selecționerul și-ar fi dorit să-i aibă în lot, printre care Ianis Hagi sau vedetele de la FCSB, sunt indisponibili.

Reclamă

Mirel Rădoi se așteaptă ca toți jucătorii pe care nu s-a putut baza să fie utilizați la echipele de club. În caz contrar, selecționerul crede că este vorba de rea intenție la adresa echipei naționale.

„Nu știu care sunt aspectele negocierilor între Federație și cluburi. Eu vă pot spune doar despre negocierile purtate de mine. Fiecare club își face propria stragie. Am un mare semn de întrebare. Dacă jucătorii nu vor juca nici la cluburi, deși nu au fost lăsați să joace pentru noi, atunci nu mai crede nimeni în echipa națională”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și