Închide meniul

Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 12:37

Reclamă
Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!

Mirel Rădoi, atac violent

Hepta

Mirel Rădoi și România U23 vor merge la Tokyo cu un lot improvizat. Mai mulți jucători pe care selecționerul și-ar fi dorit să-i aibă în lot, printre care Ianis Hagi sau vedetele de la FCSB, sunt indisponibili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, atac dur înainte de Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi se așteaptă ca toți jucătorii pe care nu s-a putut baza să fie utilizați la echipele de club. În caz contrar, selecționerul crede că este vorba de rea intenție la adresa echipei naționale.

„Nu știu care sunt aspectele negocierilor între Federație și cluburi. Eu vă pot spune doar despre negocierile purtate de mine. Fiecare club își face propria stragie. Am un mare semn de întrebare.

Dacă jucătorii nu vor juca nici la cluburi, deși nu au fost lăsați să joace pentru noi, atunci nu mai crede nimeni în echipa națională„, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferință de presă.

Deși anunțați inițial pe lista pentru Tokyo, George Pușcaș și Denis Ciobotariu au fost deturnați în ultimul moment de cluburile lor.

Reclamă
Reclamă 4

Mirel Rădoi a apelat la o soluție de avarie și l-a chemat la lot pe Florin Ștefan, jucătorul care nu are echipă de aproape două luni.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAŞI: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Florin Ştefan;

Reclamă

MIJLOCAŞI: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia);

ATACANŢI: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Programul României la Tokyo

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

  • 22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
  • 25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
  • 28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și