Închide meniul

Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 12:37

Mirel Rădoi, atac violent după ce cluburile i-au interzis jucătorii la Jocurile Olimpice. „Am un mare semn de întrebare!

Mirel Rădoi, atac violent

Hepta

Mirel Rădoi și România U23 vor merge la Tokyo cu un lot improvizat. Mai mulți jucători pe care selecționerul și-ar fi dorit să-i aibă în lot, printre care Ianis Hagi sau vedetele de la FCSB, sunt indisponibili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, atac dur înainte de Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi se așteaptă ca toți jucătorii pe care nu s-a putut baza să fie utilizați la echipele de club. În caz contrar, selecționerul crede că este vorba de rea intenție la adresa echipei naționale.

„Nu știu care sunt aspectele negocierilor între Federație și cluburi. Eu vă pot spune doar despre negocierile purtate de mine. Fiecare club își face propria stragie. Am un mare semn de întrebare.

Dacă jucătorii nu vor juca nici la cluburi, deși nu au fost lăsați să joace pentru noi, atunci nu mai crede nimeni în echipa națională„, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferință de presă.

Deși anunțați inițial pe lista pentru Tokyo, George Pușcaș și Denis Ciobotariu au fost deturnați în ultimul moment de cluburile lor.

Reclamă

Mirel Rădoi a apelat la o soluție de avarie și l-a chemat la lot pe Florin Ștefan, jucătorul care nu are echipă de aproape două luni.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAŞI: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Florin Ştefan;

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAŞI: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia);

ATACANŢI: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Programul României la Tokyo

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

  • 22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
  • 25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
  • 28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și