Închide meniul

Mirel Rădoi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19: „Această stare ne poate clătina!” Ce le-a transmis selecţionerul tricolorilor înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 18:45

Mirel Rădoi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19: „Această stare ne poate clătina! Ce le-a transmis selecţionerul tricolorilor înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi şi Ianis Hagi

Profimedia

Mirel Rădoi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19

Mirel Rădoi este îngrijorat după ce Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19. Selecţionerul speră ca echipa naţională să nu fie afectată, iar tricolorii să dea totul pentru victorie cu Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem 17 jucători. E clar că această stare pe care o avem în momentul de faţă ne poate clătina puţin. Cred că, până la urmă, ceea ce nu ne poate doborî ne întăreşte. E un moment să arătăm cum trecem peste această perioadă. Aş asemăna-o cum a fost perioada din Islanda. Chiar acum mi-a spus doctorul, toţi trei jucători care au fost contacţi direcţi au fost negativi. Aşteptăm şi rezultatul testului PCR. Am reuşit oarecum să găsim un echilibru.

Nu avem cum, cel puţin noi, pentru că ar trebui să trimitem jucătorii cu 10 zile înainte la club să îi testeze. Au 4-5 teste negative Rotariu şi Ianis. Chiar nu ştim de unde a apărut această problemă la ambii jucători.

Am început această acţiune cu 26 jucători şi în seara asta suntem 17 la antrenament. Jucătorii nu sunt doar să completăm lotul, ci jucători pe care ne bazăm. Sunt sigur că, din punctul ăsta de vedere, cine va intra în locul lui Ianis, va şti ce are de făcut. Acum trebuie să fim mai puternici!”, a declarat Mirel Rădoi în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Macedonia de Nord.

Şi Vlad Chiricheş a vrobit despre situaţia lui Ianis. Fundaşul este de părere că atmosfera din tabăra tricolorilor nu ar trebui să fie afectată, mai ales înaintea unui meci improtant precum cel cu Macedonia de Nord.

Reclamă

„E o stare ok, nu trebuie să ne gândim foarte mult la acest impediment. Sperăm ca ceilalţi jucători să fie negativi şi să poată să ne ajute mâine. Suntem bine, ne dorim foarte mult să câştigăm meciul şi îi văd pe băieţi montaţi să facă asta”, a spus şi Vlad Chiricheş.

Ianis Hagi, depistat cu COVID-19. Mijlocaşul a intrat în izolare la Skopje după ce a prezentat simptome

Ianis Hagi a fost depistat cu coronavirus la ultima testare de la echipa naţională. Mijlocaşul de 22 de ani a intrat în izolare şi va rata meciul Macedonia de Nord – România, din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Colegii lui Ianis de la masă, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au fost testaţi imediat. Rezultatele au fost negative, însă aceştia nu vor putea fi prezenţi la antrenamentul din această seară.

Reclamă 4 / 0/3

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.
Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului„, se anunţă în comunicatul FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și