Închide meniul

Mirel Rădoi, propus din nou la naţională: „Îl văd pe el în continuare, chiar dacă a refuzat!” Varianta cu Mutu selecţioner este contestată: „Nu e momentul ca Adi să vină!”

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 23:39

Mirel Rădoi, propus din nou la naţională: „Îl văd pe el în continuare, chiar dacă a refuzat! Varianta cu Mutu selecţioner este contestată: „Nu e momentul ca Adi să vină!

Tragedia cumplită prin care a trecut Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Mirel Rădoi, propus din nou la naţională
  • Varianta Mutu e contestată

Florin Bratu a dat indicii despre favoritul numărul 1 pentru a ocupa postul de selecţioner. E liber de contract şi are sub 55 de ani. Mutu şi Edi Iordănescu sunt consideraţi marii favoriţi pentru a deveni selecţioneri. Un alt fost mare internaţional român vine cu o varinată şoc. Dănuţ Lupu vrea ca Mirel Rădoi să fie convins să semneze un nou contract cu Federaţia Română de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dănuţ Lupu nu crede că Mutu ar alegerea perfectă pentru postul de selecţioner.

Mirel Rădoi, propus din nou la naţionala României

„Eu am spus-o şi merg în continuare. Eu îl văd pe Rădoi în continuare. Eu cred că încă Rădoi mai are o posibilitate, cu toate că a refuzat. Nu ştiu, am jucat cu Mutu, e prietenul meu, ca şi Mirel, numai că nu cred că e momentul ca Adi să vină la naţională.

Reclamă

Edi Iordănescu are mult mai mare experienţă ca Adi, a antrenat mult mai mulţi ani, dar nu ştiu. Eu cred că la naţională trebuie un antrenor mai bătrân. Toată lumea vrea să se califice cu echipa naţională. Acum trebuie să recunoaştem că nu avem o echipă reuşită care poţi sa spui că mă calific. Eu cred că la naţională trebuie şi o continuitate. Dacă schimbăm antrenorii din 2 in 2 ani, va fi foarte greu să facem o echipă”, a spus Dănuţ Lupu la telekomsport.ro.

Citește și:

Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu l-au refuzat pe Burleanu

Răzvan Burleanu s-a lovit, până acum, de 3 refuzuri de răsunet. Hagi, Lucescu Junior şi Petrescu au spus „nu” ofertei de a prelua naţionala României.

Reclamă

„Gică era normal că nu o să plece de la Farul şi o să vrea să rămânp. La Dan Petrescu ştim foarte bine că niciodată nu îşi plătea el clauza şi nu putea să vină”, a mai spus Dănuţ Lupu.

Bratu, care face parte din Comisia Tehnică a Federaţiei, a lansat ipoteza ca până la 1 ianuarie România va avea un nou selecţioner. „Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Bratu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi