Închide meniul

Mirel Rădoi, pus la punct de Sorin Cârțu după „circul” de la conferința de presă: „Nu mi-a plăcut situația și o să îi spun! Andrei Ivan nu trebuia adus acolo!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 20:49

Mirel Rădoi, pus la punct de Sorin Cârțu după „circul de la conferința de presă: „Nu mi-a plăcut situația și o să îi spun! Andrei Ivan nu trebuia adus acolo!

Mirel Rădoi, după România - Islanda 0-0

Profimediaimages

Mirel Rădoi, pus la punct de Sorin Cârțu după „circul” de la conferința de presă

În Germania – România 2-1, veteranul Muller a reușit să înscrie după ce a fost scăpat din marcaj de Andrei Ivan (24 de ani). După ce fotbalistul a fost tras la răspundere pentru rezultat, Mirel Rădoi a sărit în apărarea acestuia și l-a chemat la conferința de presă pentru a da explicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul nu a fost pe placul lui Sorin Cârțu. Președintele Universității Craiova l-a pus la punct pe selecționer: ”Nu aș vrea să interpretați subiectiv ce spun, că este jucătorul nostru, dar ar trebui să se facă o diferențiere între o greșeală tactică și una tehnică. La el e o greșeală tehnică. El a respectat marcajul la Muller. Faptul că l-a pierdut pe drum e o greșeală tehnică. Așa și la Manea. La Manea, când sare la cap cu Goretzka, e tot o greșeală tehnică. A sărit ăla mai sus ca el. Așa putem să interpretăm și golul unu al Germaniei. Aia e execuția unui jucător de 50-60 de milioane. Putem să o punem în balanță cu situația lui Pușcaș. Pușcaș avea mai mult spațiu decat Gnabry.

Și la Ianis, a vrut să i-o dea printre picioare lui Rudiger sau nu? Contează modul cum a gândit-o. Era într-o criză de spațiu acolo. Să luăm în calcul și adversarul pe care l-am avut. Te face să greșești. Nimeni nu vrea să îl țină pe Muller, nimeni nu vrea să stea în spate tot meciul, dar adversarul te împinge. Nu mi-a plăcut situația și când o să vorbesc cu Mirel o să îi spun. Nu trebuia adus acolo copilul. Conferința e a antrenorului. Cum să nu îl crezi pe antrenorul echipei naționale?

Ivan a intrat înainte de Muller în teren. În comentariile pe care le-a făcut Mirel, ați văzut că i s-a transmis lui Andrei de pe margine să stea cu Muller, deci a fost o chestie de moment. Nu sunt greșeli nici ale antrenorului. E o greșeală tehnică. Se întâmplă când ai în față adversari superiori, de milioane”, a spus Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți: „Vreți circ? Facem circ!”

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți înainte de România – Armenia. Selecționerul i-a luat apărarea lui Andrei Ivan, care a fost criticat pentru al doilea gol încasat de „tricolori” la Hamburg.

Reclamă

„Facem circ, dacă circ vreți…. Facem circ. Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru.

Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate.

A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”, a răbufnit Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi, pus la punct de Sorin Cârțu
  • „Circul” selecționerului de la conferința de presă l-a deranjat pe președintele Universității Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și