Închide meniul

Mirel Rădoi, răspuns după declaraţiile lui Mircea Lucescu: „Poate fi chiar însuşi Mircea Lucescu viitorul antrenor al naţionalei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2021, 14:25

Mirel Rădoi, răspuns după declaraţiile lui Mircea Lucescu: „Poate fi chiar însuşi Mircea Lucescu viitorul antrenor al naţionalei

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

  • Mirel Rădoi îl vrea pe Mircea Lucescu antrenorul naţionalei
  • Lucescu îl lăudase pe selecţionerul Ungariei

„În momentul de faţă oricine poate fi adus în locul meu aici. În momentul în care va fi plătită acea clauză, şi mâine putem renunţa. Asta nu e o problemă. Atât timp cât este o clauză şi de o parte şi de alta, se poate renunţa şi de o parte şi de alta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: „Poate fi chiar însuşi Mircea Lucescu viitorul antrenor al naţionalei”

Poate fi chiar însuşi Mircea Lucescu viitorul antrenor. Acum discuţiile sunt numeroase, mai ales că nu au fost nici rezultatele pe care cu toţii ni le-am dorit. Şi fost şi o atitudine mai ostilă faţă de abordarea fiecărei partide, că suntem prea ofensivi, că atacăm prea mult, că nu gestionăm rezultatul”, a comentat Rădoi, joi, într-o conferinţă de presă.

El l-a contrazis pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a spus că România se putea califica din orice grupă a Euro-2020.

„Bine, acum, după ce vedem meciurile e uşor să spunem că era uşor şi pentru România. Eu mă uit la grupa cu Macedonia, Ucraina, o grupă destul de echilibrată, cu echipe foarte bune, care au arătat din punctul medu de vedere…. Exceptând Germania, toate echipele participante au arătat mult mai bine la Euro-2020 decât în calificări. Nu mă refer la numărul de puncte, ci la joc. Cred că pentru România, dacă ar fi fost calificată la Campionatul European, ar fi fost foarte greu pentru noi să trecem de faza grupelor. Trebuie să fim realişti, sunt cu aceşti băieţi de un şi ceva, îi ştiu, le ştiu potenţialul, le ştiu valoarea, dar trebuie să acceptăm şi valoarea adversarului”, a precizat selecţionerul.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Marco Rossi

În urmă cu mai mult de o săptămână, Mircea Lucescu l-a lăudat pe fostul său elev de la Brescia Marco Rossi, precizând că l-ar dori pe acesta cândva la naţionala României.

Reclamă

„Mi-ar plăcea să-l văd într-o zi la naţionala României”, a spus Lucescu, întrebat fiind ce părere are de selecţionerul Ungariei.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 16 apr., 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat