Închide meniul

Mircea Lucescu nu e singurul care l-a chemat pe Marco Rossi să antreneze în România. Dezvăluire de senzaţie: „I-am făcut ofertă! Mi-a spus: ‘Poate cu altă ocazie’!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2021, 17:56

Mircea Lucescu nu e singurul care l-a chemat pe Marco Rossi să antreneze în România. Dezvăluire de senzaţie: „I-am făcut ofertă! Mi-a spus: Poate cu altă ocazie!

Profimedia

Marco Rossi, la o conferinţă de presă la Euro 2020

Mircea Lucescu a spus că şi-ar dori ca Marco Rossi să ajungă într-o zi selecţionerul României. Italianul de pe banca Ungariei a mai primit o ofertă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţia lui Marco Rossi cu privire la posibilitatea de a ajunge la naţionala României l-a enervat la culme pe Anghel Iordănescu. „E cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu„, a fost atacul fără precedent al lui Anghel Iordănescu. „Sunt mulţi care nu au ce face şi comentează ce spun alţii„, a fost replica dură a lui Lucescu.

Marco Rossi a fost ofertat de Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit şi el despre Marco Rossi. Mai mult, fostul internaţional român l-a ofertat în trecut şi el pe italian să vină antrenor în Liga 2, la U Cluj.

Am fost colegi de cameră la Brescia. M-a luat cu el în cameră să mă ajute. Lucescu ne-a pus în camere cu italieni, să nu stăm românii împreuna, ca să învăţăm limba. Şi am ajuns să ne vizităm şi cu familiile, am făcut şi o vacanţă împreună, sotiile se intelegeau, caracterele noastre se potriveau. Am rămas în relaţii foarte bune.

Când era în Slovacia l-am sunat şi chiar i-am făcut o ofertă să vină în România, la U Cluj. Şi mi-a spus: ‘Acum sunt în discuţii să preiau naţionala Ungariei, poate cu altă ocazie.’ Apoi am tot ţinut legătura. A preluat naţionala şi am mai vorbit„, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru Prosport.

Reclamă

Marco Rossi a devenit vedetă la Euro 2020

Marco Rossi a reuşit să o încurce pe campioana mondială, Franţa. Ungaria a smuls o remiză, 1-1, în grupa de la Euro 2020.

Rossi a intrat imediat în atenţia fanilor. „Lucescu și Bielsa au fost mentorii mei, ei m-au inspirat și influențat”, declara recent, în Kicker, italianul de 56 de ani, care l-a avut antrenor pe Il Luce la Brescia, în anii ’90.

„E un fost jucător de-al meu. Un băiat foarte inteligent, cu care eu am avut o relaţie specială. Sper într-o zi să-l văd antrenor la echipa naţională a României, pentru că e foarte bine pregătit şi foarte serios, ar merita să preia şi o altă naţională„, a spus Mircea Lucescu, la plecarea de la Arena Naţională, după Ucraina – Austria 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marco Rossi, ofertat de Ioan Ovidiu Sabău
  • Italianul a ales să devină selecţionerul Ungariei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și