Închide meniul
VIDEO

Mirel Rădoi vrea revanşa în Islanda-România! Avertisment pentru nordici: „Pentru mine asta e!” Dorinţa supremă al selecţionerului: „Vreau să mergem la Mondial”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 septembrie 2021, 21:14

Mirel Rădoi vrea revanşa în Islanda-România! Avertisment pentru nordici: „Pentru mine asta e! Dorinţa supremă al selecţionerului: „Vreau să mergem la Mondial

Mirel Radoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi nu a renunţat la obiectivul acestei campanii de calificare. Selecţionerul român vrea revanşa în meciul cu Islanda, dar vizează şi calificarea tricolorilor la Mondial. Asta în ciuda unui start de campanie foarte slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi vrea revanşa în Islanda-România! Avertisment pentru nordici

Mirel Rădoi nu se gândeşte decât la victorie în meciul dintre Islanda şi România. După ce am fost eliminaţi de nordici în drumul către EURO 2020, selecţionerul e extrem de îndrăzneţ acum. „Cu noul lor antrenor de la U21 (n.r. – Arnar Vidarsson) se schimbă strategia, cheia meciului, față de anul trecut. E o echipă mai bună, chiar dacă sunt mulți tineri. Nu pot vorbi de un singur jucător, toți sunt valoroși”

Le-am spus jucătorilor că mi-am dorit Islanda la tragerea la sorți. Cred că vor reuși până la ora jocului să-i fac pe jucători să înțeleagă importanța meciului. Pentru mine e o revanșă. Am rămas acasă la Euro, acum vrem să mergem la Mondial!

Ar fi o victorie de moral pentru noi. Va fi important cum gestionăm partida după minutul 60. În ultimele 8 partide, ei au încercat să mențină același ritm din punct de vedere fizic, pentru noi a părut o problemă, pentru că n-am reușit să avem un parcurs identic din primul și pănă în ultimul minut. Când obosim, nu mai avem nici calitate tehnică și pierdem foarte multe mingi”, a spus Rădoi la conferinţa dinaintea antrenamentului oficial.

Mai mult, Mirel Rădoi şi-a fixat un obiectiv clar înaintea ultimelor meciuri din preliminarii. Victorii pe linie şi calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

Mirel Rădoi vrea la Mondiale

„Poate fi un mare avantaj pentru noi dacă vom reuși să câștigăm, pentru partidele care urmează, și pentru jocurile din lunile următoare. Neavând experiență, nu putem gestiona foarte bine problemele. De cele mai multe ori, 60% dintre informațiile pe care le știi despre adversar le ții pentru tine. Nu le poți spune jucătorilor foarte multe la ședințe, pentru că își pierd interesul după 15 minute”

Sper să aibă și selecționerul lor nevoie de timp atât cât am avut și eu. Când am fost instalat, lucrurile sunt la un alt nivel, rapiditatea jocului, intensitatea duelurilor, forța, ritmul de joc. Toate diferă. Procesul de integrare e foarte complex. Trebuie făcut foarte rapid și riști ca rezultatele sau jocul spectaculos să nu meargă în același timp. Am riscat, dorind să ne iasă ambele. Să sperăm că mâine seară e timpul să adunăm și puncte”, a mai spus selecţionerul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi vrea revanşa în Islanda-România
  • Selecţionerul vizează calificarea la Campionatul Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și