Închide meniul

Motivele pentru care Dan Petrescu nu ar ajunge selecţionerul României. „De ce nu au mers prima dată să vorbească cu Dan Petrescu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 13:43

Motivele pentru care Dan Petrescu nu ar ajunge selecţionerul României. „De ce nu au mers prima dată să vorbească cu Dan Petrescu

Motivele pentru care Dan Petrescu nu ar ajunge selecţionerul României

Hepta

FRF nu poate plăti clauza de 600.000 de euro din contractul „Bursucului” cu CFR, iar antrenorul ar fi nemulţumit ca a reprezentat abia a patra variantă pentru FRF, după Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Mirel Rădoi. Acestea sunt argumentele fostului portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: „De ce nu au mers prima dată să vorbească cu Dan Petrescu, dacă-l doreau așa mult”

„Nu cred că în lume există să ai o clauză de reziliere de 600.000 de euro și să renunțe la ea. E prea mult pentru CFR, zic eu. N-au de unde să plătească clauza. Dacă n-ai de unde, n-ai ce să comentezi.

Aș comenta ce a spus despre Petrescu, că nu este a treia variantă. Păi cum nu? De ce nu au mers prima dată să vorbească cu Dan Petrescu, dacă-l doreau așa mult? Iar Petrescu e orgolios, se gândește: «stai, mă, puțin, că e ceva în neregulă. De ce n-au venit la început la mine?»

Petrescu, pentru FRF, este a treia variantă! Sau chiar a patra, dacă-l punem pe Mirel. Când vrei să pleci la un drum cu un om, te duci la el și faci tot ceea ce depinde de tine să rezolvi. Cum patronul CFR-ului s-a urcat în avion și nu a plecat de la Dubai până l-a convins. Așa se face”, a spus Prunea, la Pro X.

Citește și:

Ce contract i-a propus FRF lui Dan Petrescu pentru a prelua naționala României

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a dezvăluit că Federația i-a oferit lui Dan Petrescu un contract pe termen lung pentru a prelua echipa națională. Răzvan Burleanu și șefii FRF i-au cerut acordul patronului de la CFR Cluj, Neluțu Varga, pentru a discuta cu antrenorul campioanei.

Reclamă

„Să fie foarte clar, noi n-am cerut niciun răspuns imediat. Am cerut voie clubului, am avut o discuție aseară cu Neluțu Varga, ne-a zis să-i facem o propunere lui Dan Petrescu. Nu forțam pe nimeni, ne facem datoria de a vorbi cu toți cei în măsură să preia echipa națională. Sunt fel și fel de impedimente în a realiza un astfel de contract, dar mi se pare normal să se inițieze o astfel de discuție cu fiecare care merită. În funcție de dorința fiecăruia, dacă vor, sunt bineveniți.

N-am vorbit despre clauză, astea le aparțin lor, nu nouă, e foarte clară treaba. Oferta concretă se face în momentul în care își dă acordul să vină la Federație. În niciun caz nu se pune problema să lucrezi gratis la echipa națională. În niciun caz nu va fi un contract pe termen scurt. Va fi probabil pe două campanii. Astea sunt amânunte care se discută mai târziu”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie, potrivit sport.ro. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și