Închide meniul

Ce contract i-a propus FRF lui Dan Petrescu pentru a prelua naționala României. Cum au decurs negocierile cu Neluțu Varga și antrenorul lui CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 19:48

Ce contract i-a propus FRF lui Dan Petrescu pentru a prelua naționala României. Cum au decurs negocierile cu Neluțu Varga și antrenorul lui CFR Cluj

Cum arată "lista neagră" a lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu este campion cu CFR Cluj / Hepta

Desi au vorbit despre durata contractului, Dan Petrescu și Federația n-au discutat și despre bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce contract i-a propus FRF lui Dan Petrescu pentru a prelua naționala României

„Să fie foarte clar, noi n-am cerut niciun răspuns imediat. Am cerut voie clubului, am avut o discuție aseară cu Neluțu Varga, ne-a zis să-i facem o propunere lui Dan Petrescu. Nu forțam pe nimeni, ne facem datoria de a vorbi cu toți cei în măsură să preia echipa națională. Sunt fel și fel de impedimente în a realiza un astfel de contract, dar mi se pare normal să se inițieze o astfel de discuție cu fiecare care merită. În funcție de dorința fiecăruia, dacă vor, sunt bineveniți.

N-am vorbit despre clauză, astea le aparțin lor, nu nouă, e foarte clară treaba. Oferta concretă se face în momentul în care își dă acordul să vină la Federație. În niciun caz nu se pune problema să lucrezi gratis la echipa națională. În niciun caz nu va fi un contract pe termen scurt. Va fi probabil pe două campanii. Astea sunt amânunte care se discută mai târziu”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie, potrivit sport.ro. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani.

Dan Petrescu a cerut timp de gândire, dar este dispus să bată palma cu Burleanu şi Stoichiţă. Conducătorii Federaţiei trebuie să se înţeleagă cu Neluţu Varga pentru a-l numi pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul are o clauză de reziliere de 600.000 de euro. Mai are contract cu liderul Ligii 1 până în 2024.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu: „Au venit la Cluj cei de la Federaţie”

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după propunerea primită de la FRF de a deveni selecţionerul României. Antrenorul lui CFR a recunoscut că s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi cu Mihai Stoichiţă. Negocierile au avut loc la Cluj-Napoca şi par a se fi terminat cu succes.

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei„, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce contract i-a propus FRF lui Dan Petrescu pentru a prelua naționala României
  • Cum au decurs negocierile cu Neluțu Varga și antrenorul lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și