Închide meniul

Motivul pentru care şefii FRF nu îl vor pe Gică Hagi selecţioner la naţionala României: „În secolul 21 nu se poate așa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 9:04

Reclamă
Motivul pentru care şefii FRF nu îl vor pe Gică Hagi selecţioner la naţionala României: „În secolul 21 nu se poate așa ceva!

Motivul pentru care şefii FRF nu îl vor pe Gică Hagi selecţioner la naţionala României

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimediaimages

Şefii FRF nu îl vor pe Gică Hagi selecţioner la naţionala României, iar Mihai Stoichiţă a anunţat care este principalul motiv. Directorul tehnic al Federaţiei a avut o reacţie categorică după ce România a remizat acasă cu Israel, scor 1-1, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost cel care a lansat din nou varianta ca Gică Hagi să fie adus la echipa naţională, în locul lui Edi Iordănescu. Patronul FCSB-ului este convins că „Regele” este singurul antrenor român care poate obţine rezultate notabile pe banca selecţionatei tricolore.

Şefii FRF nu îl vor pe Gică Hagi selecţioner la naţionala României

Mihai Stoichiţă a reacţionat imediat şi a anunţat că Gică Hagi este „incompatibil” pentru a reveni, după 22 de ani, pe banca naţionalei României. Nu ar putea fi, în paralel, atât preşedinte al unui club din Liga 1, cât şi selecţioner.

Nu se acceptă așa ceva. Nu ai voie, este incompatibil, conform legii nu ai voie. Hagi nu ne-a cerut să antreneze în paralel. El nu a vrut să plece de acolo, a fost foarte clar. Nu suntem deschiși să antreneze în paralel, nu se poate așa ceva.

I se întâmpla lui Gică cu trei jucători de la Farul ce i s-a întâmplat lui Edi meciul acesta. Ce spunea lumea din presă? Din fotbal? Ia uite, și-a adus jucătorii. Nu se poate așa ceva. În ce secol trăim? În secolul 21 nu se poate așa ceva”, a declarat Mihai Stoichiță la fanatik.ro.

Reclamă

Gică Hagi a purtat discuţii cu Răzvan Burleanu după plecarea lui Mirel Rădoi. I s-a propus un contract pe patru ani, dar „Regele” a refuzat propunerea. A decis să nu renunţe la echipa de club pe care o antrenează şi patronează şi cu care a câştigat titlul sezonul trecut.

(Reporter: Ţi-a fost greu să refuzi?) Absolut, nu e uşor. Oricine cred că şi-ar dori să fie acolo„, a spus atunci Gică Hagi, cel care este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. A fost liderul Generaţiei de Aur!

Naţionala României este în faţa meciului cu Kosovo, care are un rol decisiv în lupta pentru calificarea la EURO 2024. România – Kosovo va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali îl cere pe Gică Hagi selecţioner în locul lui Edi Iordănescu după România-Israel 1-1. Patronul celor de la FCSB și-a argumentat propunerea.

Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, este de părere că Gică Hagi poate salva echipa națională. Latifundiarul din Pipera a făcut această recomandare după ce elevii lui Edi Iordănescu au fost dominați de către adversari în meciul cu Israel, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Este singurul om care poate să reinventeze naționala, care e geniu și care-i mănâncă. Hagi îi mănâncă direct dacă nu joacă. Hagi nu acceptă hai să ne apărăm 5-4-1. Dar nu vine Hagi, nu vine. Are omul afacerea lui.

Nu ai văzut când l-a pus pe Rednic a venit în cap, s-a distrus. După abia a redresat echipa. Gică are o echipă pe care numai el poate să o țină sus. Aia nu e o echipă de mare valoare.

Dacă vine un antrenor acolo se duc pe locul 9. (n.r. Hagi selecționer și antrenor la Farul) Da, să facă așa. Eu sunt de acord”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și