Închide meniul

Mutarea decisivă pe care Mirel Rădoi a făcut-o în Islanda – România 0-2: „Este corect așa! Că e plimbat peste tot, nu e o problemă care ne aparține”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 8:29

Mutarea decisivă pe care Mirel Rădoi a făcut-o în Islanda – România 0-2: „Este corect așa! Că e plimbat peste tot, nu e o problemă care ne aparține

Mirel Rădoi şi-a dat notă de trecere pentru mandatul de pe banca României

frf.ro

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea cu Islanda. Selecționerul a decis să îl folosească pe Deian Sorescu în partea stângă, în linia ofensivă. O poziție pe care căpitanul dinamovist nu joacă la echipa de club, însă la națională a avut un randament bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, unul dintre contestatarii selecționerului, a lăudat de această dată alegerea lui Mirel Rădoi.

Cornel Dinu l-a lăudat pe Mirel Rădoi

E important că am câştigat, e o revenire in calculele grupei si nu pot să spun decât cum spunea mama lui Napoleon: ”numai sa dureze”.

Linia de mijloc mi se pare competitivă.  Am rezerve în continuare la Chiricheş, mai puţin la Nedelcearu, nu cred că este o soluţie Camora. Soluţia cu Man este destul de bună, la fel şi cu Alibec ca vârf împins, un vârf pe care se poate lansa atacul, un jucător care atunci când este cu faţa la poartă poate fi periculos pentru defensiva adversă.

Din toate punctele de vedere, Sorescu este un atacant. Aşa cum l-a dispus Rădoi este corect după părerea mea. Este eminamente atacant, un jucător de pătrundere, de forţă, de execuţie. Că e plimbat peste tot, e o problemă care nu ne aparţine nouă. Mie mi s-a părut în progres Nedelcu” a spus Cornel Dinu pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea, chiar și pe propriii jucători! „Nu mă așteptam să fiu titular!”

Transferat recent în Germania, acolo unde evoluează pe postul de fundaș central, Dragoș Nedelcu a fost chemat de Rădoi la națională. Tânărul jucător de la Fortuna Dusseldorf a fost folosit ca titular, lucru care l-a surprins și pe el.

Nu mă aşteptam să fiu titular, cu mister e foarte greu să-ţi dai seama dacă joci sau nu. Asta e strategia lui. Eu am fost pregătit pentru orice şi, când am aflat că joc, mi-am dorit să-mi ajut echipa mult.

Cred că în plus am avut agresivitate şi iniţiativă, pentru că ne-am dorit foarte mult şi ne-am dorit să jucăm şi asta s-a văzut, pentru că a fost un joc destul de plăcut„, a declarat Dragoș Nedelcu după Islanda – România 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și