Închide meniul

Naţionala României va juca două meciuri pe stadionul Steaua. UEFA a acceptat propunerea FRF! Meciurile pe care tricolorii le vor disputa pe Ghencea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2021, 18:06 / Actualizat: 20 martie 2023, 17:07

Naţionala României va juca două meciuri pe stadionul Steaua. UEFA a acceptat propunerea FRF! Meciurile pe care tricolorii le vor disputa pe Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Stadionul Steaua este gata de a disputa meciuri de fotbal

Naţionala României va juca două meciuri pe stadionul Steaua. UEFA a acceptat ca partidele reprezentativei României cu Armenia şi Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, să fie găzduite de „bijuteria” din Ghencea. Mirel Rădoi are motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României va juca două meciuri pe stadionul Steaua

Tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua! UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naționalei pe noul stadion Ghencea!„, a fost anunţul făcut de FRF.

Până să joace în Ghencea, reprezentativa condusă de Mirel Rădoi mai are programate trei meciuri în grupa J de calificare la turneul final. Îl va găzdui numai pe cel cu Liechtenstein care va fi mâine, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Naţională va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. După, România are programate confruntările din deplasare cu Macedonia de Nord şi Germania.

Şi FCSB îşi pregăteşte revenirea în Ghencea

FCSB vrea să joace şi ea în Ghencea. Vicecampioana României va depune o nouă cerere oficială pentru a juca pe stadionul Steaua.

Mihai Stoica a anunţat că Valeriu Argăseală le va face o solicitare celor de la CSA pentru ca FCSB – Academica Clinceni, meci din etapa a 10-a a Ligii 1, să se dispute pe „bijuteria” din Ghencea.

Reclamă

Noi am făcut o adresă şi am primit un răspuns foarte alambicat în care ni se explica că există o comisie care va verifica dacă există date. Prioritate au echipele clubului Armatei pe stadionul din Ghencea.

Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală şi l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei. Vrem să specificăm foarte clar că discutăm punctual de meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va desfăşura în weekendul 25-26 septembrie, weekend în care echipa Armatei joacă la Braşov. Deci nu ar fi o problemă din punctul acesta de vedere, deci stadionul va fi disponibil.

Luni vom trimite această adresă, iar eu aştept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Cred că, lăsând la o parte orice discuţii, un stadion în care s-au investit sume considerabile din bugetul statului, trebuie undeva să producă bani. Iar dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfăşoare şi alte meciuri în afară de cele ale echipei Armatei, care sunt tot beneficiari de sume consistente de la bugetul de stat„, a declarat Mihai Stoica pe pagina de Facebook a lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și