Închide meniul

„Ne dorim să sărbătorim calificarea după meciul cu Elveția!” Răzvan Burleanu, înaintea „dublei” decisive a României

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 19:11

Reclamă
Ne dorim să sărbătorim calificarea după meciul cu Elveția!” Răzvan Burleanu, înaintea dublei” decisive a României

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024

Răzvan Burleanu, în tribune la Campionatul Mondial 2022 / Hepta

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj clar, înainte de meciurile decisive ale României. Președintele FRF speră să sărbătorească, alături de fani și de jucători, calificarea la EURO 2024, după meciul cu Elveția, care se va vedea pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este pe primul loc în Grupa I, iar până la ultimul meci din preliminarii, cu Elveția, mai are de jucat cu Israel pe 18 noiembrie.

Răzvan Burleanu, înainte de meciurile decisive ale României

Răzvan Burleanu s-a declarat convins că jucătorii lui Edi Iordănescu vor da totul pentru a duce România la EURO, după opt ani. Președintele FRF a oferit declarații și despre situațiile lui Man și Sorescu, regretând faptul că aceștia s-au accidentat.

De asemenea, Burleanu este de părere că meciul decisiv pentru România este cel cu Israel, programat pe 18 noiembrie.

„Nu doar că ne aşteptăm, dar ne şi dorim să sărbătorim calificarea după meciul cu Elveţia în faţa unui stadion plin. Sunt sigur că jucătorii noştri vor lupta pentru a ne atinge acest obiectiv, astfel că ne dorim să fim deja calificaţi încă după meciul cu Israel din Ungaria.

Reclamă

Chiar dacă în anumite scenarii ne sunt suficiente patru puncte pentru a ne califica la EURO, sunt sigur că stafful tehnic şi jucătorii vor pregăti cele două meciuri (n.r. – cu Israel şi Elveţia) doar cu gândul la victorie. Ne-am fi dorit ca la aceste meciuri să fi beneficiat de doi jucători care au contribuit, chiar decisiv în acest an, mă refer la Sorescu şi la Man. Ne dorim să nu mai avem alţi jucători accidentaţi.

Meciul decisiv pentru noi este cel cu Israel. Şi chiar dacă într-un anumit context ne-ar fi suficient un punct, trebuie să intrăm cu gândul la victorie. Diferenţa în această confruntare cu Israelul se va face la nivel mental. Echipa care va fi mai bine pregătită mental va reuşi să câştige. Iar aceasta sper să fie România”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția

Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția! „Finala” pentru calificarea la Campionatul European din 2024 va fi LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat că fanii echipei naționale au luat cu asalt platformele de vânzare ale biletelor și că doar un număr mic de tichete au rămas disponibile pentru „finala” pentru calificare.

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat faptul că până la data de 10 noiembrie s-au vândut 90% din totalul de bilete scoase la vânzare, pentru suporterii echipei naționale. Astfel, elevii lui Edi Iordănescu vor avea parte de o atmosferă senzațională la duelul cu Elveția, care reprezintă ultima partidă din campania de calificare la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și