Închide meniul

Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția (LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la 21:45)

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 11:58

Reclamă
Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția (LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la 21:45)

Câte bilete au mai rămas pentru România - Elveția

Jucătorii echipei naționale / Profimedia

Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția! „Finala” pentru calificarea la Campionatul European din 2024 va fi LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat că fanii echipei naționale au luat cu asalt platformele de vânzare ale biletelor și că doar un număr mic de tichete au rămas disponibile pentru „finala” pentru calificare.

Câte bilete au mai rămas pentru România – Elveția! Anunțul oficialilor FRF

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat faptul că până la data de 10 noiembrie s-au vândut 90% din totalul de bilete scoase la vânzare, pentru suporterii echipei naționale. Astfel, elevii lui Edi Iordănescu vor avea parte de o atmosferă senzațională la duelul cu Elveția, care reprezintă ultima partidă din campania de calificare la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

De asemenea, este de reamintit faptul că minorii cu vârsta de sub 14 ani au acces gratuit în ambele tribune ale Arenei Naționale. Copii vor primi bilete cu valoare 0, în momentul în care părinții acestora le vor completa datele pe platforma de bilete pusă la dispoziție de către FRF.

Iată prețurile biletelor pentru partida dintre România și Elveția:

Reclamă

35 lei – Peluze
60 lei – Tribune (SOLD OUT)
300 lei – VIP albastru (SOLD OUT)
500 lei – VIP roșu (SOLD OUT)

Ionuţ Radu revine în lotul României, pentru dubla cu Israel şi Elveţia

Ionuţ Radu revine în lotul României. Edi Iordănescu îl va convoca pentru dubla cu Israel şi Elveţia, din Grupa I a preliminariiilor pentru EURO 2024. Evoluţiile lui Ionuţ Radu de la Bournemouth l-au convins pe selecţionerul Iordănescu, care are însă o decizie grea de luat, fiind nevoit să renunţe la unul dintre portarii pe care i-a avut la dispoziţie la ultimele campanii.

Horaţiu Moldovan e sigur de postul de titular, iar, conform surselor Antena Sport, Iordănescu va alege în perioada următoare între Ştefan Târnovanu şi Florin Niţă, pentru a stabili care vor fi cei trei portari pentru partidele cu Israel şi Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu a debutat la naţională în 2022 şi are 4 selecţii în palmares. El a fost integralist în primele două partide din preliminariile EURO 2024, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Ionuţ Radu a fost împrumutat de Inter la Bournemouth, în această vară, iar portarul de 27 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. Chiar dacă a încasat şapte goluri în cele două partide disputate în Premier League, nu a fost considerat vinovat. Mai ales că vorbim şi de un eşec usturător cu Manchester City (1-6).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și