Închide meniul

Nedelcearu dezvăluie cum se antrenează în izolare: "E ca în copilărie, folosesc o bară de bătut covoare"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2020, 10:21

Nedelcearu dezvăluie cum se antrenează în izolare: "E ca în copilărie, folosesc o bară de bătut covoare"

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ionuț Nedelcearu a explicat scandalul de la Anglia - România

Nedelcearu are un program bine stabilit, pe care nu îl ține secret. Fundașul celor de la UFA se află în această perioadă lângă București, în casa familiei de la Dobroești. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă trezesc la 8 și jumătate și primul lucru pe care-l fac sunt câteva exerciții de înviorare, aproximativ 30 de minute. Apoi, urmează micul-dejun, pregătit de mama. Mă relaxez puțin și la 11:30 sunt pregătit de antrenamentul cel mai intens al zilei, cel bazat pe exerciții fizice. Mă adaptez la condițiile pe care le am, sunt norocos că stau la curte în perioada asta și găsesc soluții”, a explicat Nedelcearu pentru site-ul Federației Române de Fotbal.

Programul lui Ionuț Nedelcearu continuă cu antrenamentele pentru îmbunătățirea calităților tehnice.

Apoi mănânc de prânz și mă relaxez în curte, la soare, citesc o carte sau mă joc puțin cu Peaky, un Golden Retriver, cel mai nou membru al familiei. Dacă este nevoie ajut și la treburile casnice, zilele trecute l-am ajutat pe tata să văruiască. După amiază, lucrez și la tehnică. E ca în copilărie, mă folosesc de o bară de bătut covoare. Urmează apoi cina, câteva momente petrecute cu familia și un film”, a încheiat internaționalul român.

VIDEO cu antrenamentul lui Ionuț Neldecearu

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și