Închide meniul

Neluţu Varga a dezvăluit cum l-a convins pe Dan Petrescu să îl refuze pe Răzvan Burleanu şi să rămână la CFR Cluj. „I-am promis asta!”. Nu postul de selecţioner este marele vis al „Bursucului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 10:08 / Actualizat: 10 decembrie 2021, 17:37

Neluţu Varga a dezvăluit cum l-a convins pe Dan Petrescu să îl refuze pe Răzvan Burleanu şi să rămână la CFR Cluj. „I-am promis asta!. Nu postul de selecţioner este marele vis al „Bursucului

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Patronul lui CFR Cluj a anunţat cum a reuşit să îl convingă pe Dan Petrescu să rămână pe banca liderului din Liga 1. Se aştepta să nu fie nevoit să facă o nouă schimbare de antrenor şi speră că „Bursucul” o va duce pe gruparea din Gruia în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga: „I-am promis lui Dan Petrescu că îi vor asigura toate condiţiile”

Programul clubului, proiectul pe care l-am făcut, inclusiv academia care se va face, toate sunt realizate exclusiv în urma înțelegerii pe care am avut-o cu el, când s-a întors la CFR. I-am promis că îi voi asigura toate condițiile pentru performanța pe care o dorește și el și pe care o doresc și eu.

Nu s-a pus niciodată problema ca el să plece, pentru că în momentul revenirii a spus că se va stabili la Cluj, iar eu i-am garantat că voi face tot ce îmi stă în putere ca să se bată la performanța pe care o dorim, grupele Champions League. Este visul nostru, iar orașul și toată lumea din jurul echipei merită asta. Pentru că au fost și momente grele și am fost cu toții împreună. Acolo poți să simți satisfacția pentru efortul făcut„, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Patronul lui CFR Cluj, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu: „Visul lui e să antreneze în Anglia”

Nu postul de selecţioner al României este marele vis al lui Dan Petrescu. Antrenorul de 53 de ani îşi doreşte cu orice preţ să ajungă pe banca unei echipe din Premier League. Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City şi Southampton sunt echipele la care a jucat fostul component al Generaţiei de Aur.

Eu mi-aș dori să-l văd pe Dan Petrescu antrenând în Anglia. Știu că este visul său și îi promit că îi ofer toată susținerea, înțelegerea și răbdarea de care are nevoie pentru a fi remarcat, dacă se va califica în grupele Champions League. Îl asigur că voi fi lângă el, pentru a-și construi echipa exact cum dorește, ca să reușim„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

Reclamă

Campioana României este de neoprit în Liga 1. Are 16 victorii în primele 18 etape şi are un avans de 8 puncte faţă de FCSB.

Citește și:

Dan Petrescu și-a ieșit din minți după CFR Cluj – Jablonec 2-0

La finalul meciului CFR Cluj – Jablonec, Dan Petrescu s-a enervat când a fost întrebat de echipa naţională. A spus că va da un răspuns abia pe data de 20 decembrie, după ultimul meci al CFR-ului din acest an, din campionat.

Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulțumesc, seară bună!”, a reacționat antrenorul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Dan Petrescu a fost dorit pe banca naţionalei României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și