Închide meniul

Nicolae Dică îl vrea pe Adrian Mazilu la naționala „mare” a României: „Mă așteptam să fie acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 11:50

Reclamă
Nicolae Dică îl vrea pe Adrian Mazilu la naționala mare” a României: Mă așteptam să fie acolo!”

Rapid - Farul LIVE TEXT

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Nicolae Dică vrea să-l vadă pe Adrian Mazilu la naționala „mare” a României. Tehnicianul a dezvăluit că a fost surprins în momentul în care a văzut că jucătorul celor de a Farul nu a fost convocat de Edi Iordănescu, pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția din această lună. Mazilu a mers în schimb la naționala de tineret, alături de care a participat al EURO 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emil Săndoi nu i-a dat prea multe șanse lui Adrian Mazilu. Mijlocașul a bifat 19 minute în duelul României cu Spania, și 17 minute în partida cu Croația, ultima din grupă de la EURO 2023.

Nicolae Dică îl vrea pe Adrian Mazilu la naționala „mare” a României

Nicolae Dică susține că se aștepta ca Adrian Mazilu să fie mai mult utilizat la echipa națională de tineret, la EURO 2023. Fostul tehnician de la Mioveni susține că puștiul lui Gică Hagi ar fi meritat chiar să fie convocat de Edi Iordănescu, pentru acțiunea „tricolorilor” din această lună.

De asemenea, Dică a menționat că așteptările nu ar fi fost de la Mazilu, în „dubla” României cu Kosovo și Elveția, din preliminariile EURO 2024, ci au fost de la jucătorii experimentați precum Nicolae Stanciu sau Dennis Man.

„Eu, de exemplu, mă aşteptam să fie şi el la naţionala mare. L-am văzut pentru prima dată când am fost la naţională şi mergeam să văd echipele de juniori. Mă miram că nu a apărut mai repede la Farul, dar Gică (n.r. – Hagi) a ştiut să-l folosească. Mă aşteptam să joace mai mult la tineret.

Reclamă

Dacă îl aduci mâine la naţionala mare, ne aşteptăm de la el să facă diferenţă? Nu, ne aşteptăm de la Man, Stanciu, Mihăilă. Dacă Mazilu are evoluţii bune la echipa de club de ce să nu…”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21. Fostul selecționer al „tricolorilor” mici l-a folosit pe jucătorul de la Farul doar pe finalul a 2 partide de la turneul final. Acesta a adunat, în total, 34 de minute la turneul final.

Mazilu, dacă nu mă înșel, a intrat 20 și ceva de minute la meciul cu Spania, iar la ultimul joc a intrat 15 minute. Cu riscul de a mă repeta, jucătorul român are niște probleme de termen fizic la anumite dueluri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Borza și pe Mazilu, la ultima acțiune, eu i-am lăsat să se ducă la selecționata U19. Ei sunt doi jucători din 2005, noi am întâlnit Spania, care a avut 7 jucători născuți 2000, doi jucători 2001 și un singur jucător 2001, care a fost schimbat cu un 2000. A fost o diferență de forță, experiență și de maturitate. Vă spun sincer, din propria mea experiență, este o diferență între jucătorii români și cei din alte țări.

Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Ișfan, în dueluri directe, are forță și viteză. Ca să fiu sincer, nu prea s-au văzut la acest turneu. Ișfan, cât a jucat la noi, să știți că a avut constant o evoluție bună. A fost un jucător care a dat totul, nu cred că a fost o alegere proastă pentru că în mai multe momente a demonstrat că a putut să aibă câștig de cauză indiferent de adversar. Nu pot să spun că a făcut cineva un turneu bun, inclusiv eu. Soluțiile pe care eu le-am avut la dispoziție nu au fost multe”, a spus Emil Săndoi, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și