Închide meniul

Nicolae Dică îşi ia rolul în serios! Mesaj categoric pentru tricolori, înaintea debutului în preliminariile CM 2022: "Trebuie să fim mult mai uniți decât eram înainte!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 14:43

Nicolae Dică îşi ia rolul în serios! Mesaj categoric pentru tricolori, înaintea debutului în preliminariile CM 2022: "Trebuie să fim mult mai uniți decât eram înainte!"

Instagram echipa naţională

Nicolae Dică, mesaj categoric pentru tricolori

Fără Rădoi în tabăra tricolorilor, Nicolae Dică şi-a luat rolul în serios. Până la revenirea selecţionerului, acesta se asigură că internaţionalii români sunt motivaţi şi vor da totul pe teren în următoarele meciuri. Mesajul lui "Dicanio" este categoric: echipa naţională trebuie să fie mai unită ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Băieții, din punctul meu de vedere, sunt bine. Este ok că la echipele lor de club au avut randamentul foarte bun înainte de această convocare. Ne bucurăm pentru ei că au început să joace, au realizări pe la echipele unde ei evoluează. Important este că și la echipa națională, atunci când ajung aici, să joace, să dea totul pentru echipa națională și să aibă mai multe realizări chiar decât au la echipele de club. I-am simțit încrezători, și noi avem încredere în ei, este un început și este normal să aibă încredere. Jucătorii trebuie să înțeleagă că atunci când ești la antrenamente trebuie să dai totul, oricine ar fi în față ta. Tu trebuie să fii concentrat, să dai totul în antrenamente.  

Nicolae Dică: "Trebuie să dai totul, oricine ar fi în față ta!"

Chiar dacă este antrenorul principal, chiar dacă rămâne pentru o perioadă antrenorul secund, tu trebuie să fii preocupat, să dai totul în antrenamente, să fii jucător profesionist. Este clar că în această situație trebuie să fim mult mai uniți decât eram înainte, comunicarea noastră trebuie să fie mult mai bună decât era înainte. Eram un staff unit și suntem în continuare un staff foarte unit, dar acum trebuie să fim mult mai mult decât eram până acum. Prin această situație care s-a ivit ei ar trebui să fie și mai motivați decât au fost până acum și sper să vedem asta la meciurile pe care le avem.", a declarat Nicolae Dică în cadrul unui interviu pentru FRF.ro.

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și