Închide meniul

Nicolae Dică pune presiune pe Mirel Rădoi. Dezvăluiri din interiorul echipei naționale. „I-am spus că face o greșeală!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 23:43

Nicolae Dică pune presiune pe Mirel Rădoi. Dezvăluiri din interiorul echipei naționale. „I-am spus că face o greșeală!

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

profimediaimages

Mirel Rădoi a anunțat încă din luna octombrie, cu surle și trâmbițe, că va părăsi echipa națională. Între timp, România a ratat prezența la barajul pentru CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică: „I-am spus lui Mirel Rădoi că face o greșeală!”

Dică a dezvăluit că a încercat să-l convingă pe Mirel Rădoi să revină asupra deciziei. Secundul de la națională e sigur că România nu va rata prezența și la Euro 2024.

„I-am spus (n.r – lui Mirel) sa facem un contract pe 4 ani, pentru ca pe o parte din ei i-am antrenat la tineret si avem nevoie de timp si in doi ani e greu sa avem rezultate. Eu cred ca aveam nevoie de 4 ani. I-am spus lui Mirel ca face greseala daca pleacă de la nationala in acest moment, pentru ca aceasta nationala se va califica la Euro.

Eu cred ca ar face o greseala daca nu ar prelungi. I-am spus inainte sa semnam ca trebuie contract pe 4 ani. Am vazut ca se vorbeste de ceilalti antrenori care vor veni de timp. Pai dati-i timp si lui Mirel. Am avut vreun antreor care a stat 4 sau 6 ani la nationala? Nu. De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

Reclamă

20 de meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 8 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Citește și:

Federaţia face orice pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să rămână

Cei de la FRF fac orice pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să revină la echipa naţională. Chiar dacă selecţionerul a spus că pleacă, Mihai Stoichiţă vrea să îi facă o propunere clară. Mai mult, ies la iveală dezvăluiri incredibile din vestiarul tricolorilor. S-a aflat ce au făcut jucătorii după finalul campaniei.

„Ne-am întors de la Vaduz şi a venit căpitanul şi 12 jucători şi ne-au cerut nouă şi preşedintelui să stăm de vorbă. Au spus foarte clar că ei sunt foarte fericiţi cu acest antrenor şi ne-au cerut să rămână cu Rădoi. Ne-au cerut să-l convingem să rămână. Vom mai avea o discuţie cu Mirel rădoi la finalul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare. E prima dată când văd o astfel de iniţiativă şi m-a impresionat.

Reclamă 4 / 0/3

M-a surprins foarte mult adeziunea tuturor la aceeaşi idee. S-au exprimat în numele tuturor jucătorilor. A doua zi când am venit m-au chemat alţi jucători şi mi-au spus să îi spun acelaşi lucru domnului preşedinte. Am vorbit cu Mirel în avion şi am zis să avem un dialog în care să hotărâm dacă e albă sau neagră. Dacă nu va accepta să rămână Mirel ne vom reorienta. Trebuie să vedem ce își dorește. Nu știu ce va fi, dar după afirmația pe care a făcut-o, că vrea să plece, noi încercăm să vedem de ce, cum și în ce fel”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și