Închide meniul

Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”. Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 11:11

Reclamă
Nicolae Stanciu a primit trofeul Golul Anului 2023”. Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

Nicolae Stanciu a primit trofeul „Golul Anului 2023”

Nicolae Stanciu / Profimedia

Nicolae Stanciu a primit trofeul pentru „Golul Anului 2023”, după un vot al fanilor echipei naționale. A fost răsplătit pentru o reușită din campania de calificare pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, golul care i-a adus lui Stanciu acest trofeu a fost marcat în meciul cu Andorra, care a fost câștigat de către „tricolorii” lui Edi Iordănescu cu scorul de 4-0.

Nicolae Stanciu a primit trofeul pentru „Golul Anului 2023”. Clasamentul complet

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat faptul că golul lui Stanciu a fost votat drept cel mai frumos din acest an, de către fanii echipei naționale.

Este vorba despre primul gol al partidei cu Andorra, la care au asistat, în tribune, aproximativ 40.000 de copii. La momentul respectiv, Stanciu a trimis balonul direct în vinclul porții, din lovitură liberă.

După votul realizat de fanii echipei naționale, oficialii Federației Române de Fotbal au postat următorul comunicat:

Reclamă

„În perioada 18-22 decembrie, suporterii au votat în aplicația Fan Arena by FRF cel mai frumos gol înscris în 2023 de echipele naționale!

Au fost nominalizate 8 reușite, iată clasamentul final, cu Nicolae Stanciu și al său gol din lovitură liberă cu Andorra, în preliminariile EURO 2024, pe prima poziție:

37,8% – Nicolae Stanciu. România – Andorra 4-0 (15 octombrie)
30,2% – Valentin Mihăilă. Elveția – România 2-2 (19 iunie)
11,3% – Răzvan Mogoș. Portugalia U20 – România U20 1-1 (23 martie)
6,9% – Cristian Mihai. România U20 – Anglia U20 2-0 (12 octombrie)
6% – Alexandra Boboc. România U17 – Estonia U17 4-3 (14 martie)
3,9% – Matei Tănasă. România U18 – Macedonia de Nord U18 1-1 (16 iunie)
2,3% – Jasmine Ouatu. România U19 – Kazahstan U19 1-0 (5 decembrie)
1,6% – Cristina Carp. România – Maroc 1-0 (11 aprilie)”, au notat reprezentanții FRF, pe site-ul oficial, acolo unde pot fi văzute toate reușitele care au fost nominalizate.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf

Nicolae Stanciu a reușit un gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Căpitanul echipei naționale a făcut spectacol în meciul cu Al-Taee, din campionatul Arabiei Saudite.

Echipa lui Cosmin Contra, la care este legitimat Nicolae Stanciu, Damac, s-a impus în duelul cu Al-Taee cu scorul de 3-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită.

După o primă repriză în care nu a existat niciun eveniment notabil, elevii lui Cosmin Contra s-au deslănțuit în a doua parte. Primul gol al celor de la Damac a venit în minutul 57, atunci când Chafai l-a învins pe Braga, portarul echipei lui „Reghe”.

A doua reușită a fost semnată de Bedrane,  din pasa lui Nicolae Stanciu.

Ultimul gol al gazdelor a venit în minutul 90+11. La momentul respectiv, Stanciu a primit o minge bună în careu și l-a „executat” cu finețe pe portarul de la Al-Taee, cu un lob uluitor. (VEZI AICI VIDEO).

După prestația din această partidă, specialiștii de la sofascore.ro l-au desemnat pe căpitanul echipei naționale drept omul meciului. Nicolae Stanciu a primit nota de 8,6, la finalul acestei partide.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și