Închide meniul

Nicolae Stanciu, gol de senzaţie în România – Andorra! Căpitanul tricolorilor a avut o execuţie fabuloasă, din lovitură liberă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2023, 22:33

Nicolae Stanciu, gol de senzaţie în România – Andorra! Căpitanul tricolorilor a avut o execuţie fabuloasă, din lovitură liberă

Nicolae Stanciu, gol de senzaţie în România - Andorra

Nicolae Stanciu a marcat pe Arena Naţională / Captur[ Prima TV

Nicolae Stanciu a reuşit un gol de senzaţie în meciul România – Andorra, din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat cu o execuţie magnifică pe Arena Naţională, în faţa a peste 20.000 de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai selecţionat jucător din naţionala lui Edi Iordănescu a ratat din toate poziţiile în remiza cu Belarus, scor 0-0, dar nu a iertat-o şi pe ultima clasată din grupă. Decarul reprezentativei tricolore a deschis scorul din lovitură liberă.

Nicolae Stanciu, gol de senzaţie în România – Andorra

Nicuşor Bancu a fost faultat în marginea careului, iar Nicuşor Stanciu şi-a asumat răspunderea. Chiar dacă nu părea a fi în cea mai bună poziţie, a şutat direct pe poartă.

Stanciu a trimis la colţul scurt, iar execuţia a fost perfectă. A şutat în vinclu, fără şansă pentru portarul advers. Iker Alvarez a trebuit să se recunoască învins şi a scos mingea din plasă.

Pentru mijlocaşul de la Damac FC a fost al 14-lea gol în 64 de selecţii. Mai marcase în această campanie de calificare în victoriile cu Belarus (2-1) şi Kosovo (2-0).

Reclamă

Cum a arătat echipa de start a României:

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 23. Sorescu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 21. Moruțan, 14. Hagi, 17. Fl. Coman – 19. Bîrligea.

Selecționer: Edi Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 4. Rus, 5. Screciu, 6. M. Marin, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Drăguș, 13. Mihăilă, 20. Man, 22. Borza

Nicolae Stanciu a surprins înainte de România – Andorra: „Cel mai important meci al campaniei!”

Nicolae Stanciu a avut mai multe şanse de a marca în partida cu Belarus, pe care România a încheiat-o la egalitate, scor 0-0. Stanciu le-a mulţumit fanilor pentru susţinere în ciuda rezultatului dezamăgitor.

„Suntem încă cu un gust amar. Absolut toți am dat totul pentru a câștiga. Cu unitatea, forța și mentalitatea acestui grup sunt absolut sigur că vom ajunge să ne îndeplinim obiectivul.

Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și susținerea arătată. Duminică urmează poate cel mai important meci al campaniei și ne dorim să le facem copiilor prezenți și tuturor românilor o bucurie”, a scris Nicolae Stanciu pe Instagram.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și