Închide meniul

Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus! Mijlocașul a marcat din lovitură liberă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 22:13

Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus! Mijlocașul a marcat din lovitură liberă

Nicolae Stanciu, gol magistral în România - Belarus

România - Belarus / primasport.ro.

  • Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus
  • 29 de ani are Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a marcat un gol magistral în România – Belarus! Mijlocașul chinezilor de la Wuhan Three Towns a deschis scorul în minutul 17 al partidei cu Belarus, de pe „Arena Națională”, care contează pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La două minute distanță, Andrei Burcă a marcat și el, ducând scorul la 2-0 pentru „tricolori”.

Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus

În minutul 17 al partidei de pe „Arena Națională”, România a beneficiat de o lovitură liberă în apropierea careului oaspeților. Deși poziția nu era una ideală pentru un șut la poartă, Nicolae Stanciu a reușit să trimită mingea direct în plasă, „balonul” fiind ușor deviat de un jucător bielorus.

Reclamă

Echipele de start de la România – Belarus:

România: I. Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, Băluţă, N. Stanciu – Moruţan, Alibec, Man

Reclamă

Belarus: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong – Bakhar, Khvaschinski

Nicolae Stanciu a duce bine și la echipa de club, Wuhan Three Towns, acolo unde a marcat zece goluri, în actualul sezon.

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”